View Single Post
Eski 11-05-2014, 17:04   #31
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi -Esin- Mesajı Göster
Para konusu işin şaka kısmı Nasıl kılıç çiçeğiyle ilgili boyu bir metreyi geçerse çiçeğin sahibi ev alır diye bir efsane varsa crassula ovata ile de ilgili böyle bir söylence var. Maksat gırgır olsun tabii Yoksa sizin de dediğiniz gibi en büyük zenginlik aile
Elbette sevgili Esin çok doğru söylüyorsunuz, ben de inanırım zira sizin de dediğiniz gibi seneler evvel bir tane kılıcım vardı ve bir metreyi geçmişti, onu gören arkadaşlarım bana dediler ki içinden bir dilek tut dileğin gerçekleşene dek kimseye söyleme dileğini, dileğin gerçekleşirse eğer o kılıç ölür demişlerdi ve inanırmısınız gerçekten de böyle oldu, ve kılıcım öldü.

Bir dileğim daha vardı, çalıştığım yerde ki arkadaşlar arasında biribirimize ufak ta olsa 7-8 arkadaş bir araya gelip doğum günlerimizde hediye alırdık. Sıra bana geldiğinde yine bana bir dilek tut hediyeni öyle aç demişlerdi, aldıkları hediye ise, yedi taneden oluşan minik fillerdi, bunları kapıdan içeriye doğru dizersen dileğin kabul olur ve dileğin kabul olduktan sonra bir tanesi kaybolur demişlerdi, aynen öyle de oldu, o fillerimi şimdi hala 6 tane olarak saklıyorum.

Bu tuttuğum dilekler gerçek miydi, zaten olacağı mı vardı bilemem ama ben içimden çok inandın. Sevgiler selamlar.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön