View Single Post
Eski 22-04-2014, 14:00   #1225
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Aysis Mesajı Göster
Konu açılmışken eşime madem onu yapmak imkansız elimizdeki çapa makinesi yetersiz o zaman yine bir bidon kullanarak bahçedeki atıkları değerlendirmek için kompost düzeneği yapalım dedim. cevap hazır dı bidondan olur mu canım.
Aslında o da imkansız değil yapılabilir fakat yapmaya değer mi ona bakmak lazım örneğin ben bidon yerine küçük tekerlekli bir romork yapmayı düşündüm sonra vaz geçtim dört beş senede bir kullanacağım değmez dedim bu şekilde taşıyı verdim
Sizin çapa makinanız küçükse bu şekilde çekme değilde tekerlekli ramork yapılırsa iş görür.

Sevgili Aysis, bende zaman zaman eşim bir şey söyledimi canım istemiyorsa bahane bulurum ama istediğim bir şeyse nasıl nasıl iyi kötü onu yaratırım biz erkekler nedense böyleyiz işte istemeleri lazım, onun içinde biraz gaza ihtiyaçları var biraz gaz verin bak olacaktır.

Ben biraz önce bir gaz aldım eşim dışarıda duracak küçük bir masa istiyor, eh elimiz mahkum yapacağız

Bahçeye kurmak için Kendi istediğim bir şey de var ama

Name:  1907306_499638250159625_984531810461605398_n.jpg
Views: 792
Size:  56.5 KB

Elimiz ne zaman yapmaya deyer bilemiyorum, hoşuma giden tarafı hem koltuk şekli hem açılıp düz olabiliyor, bu ahşaptan yapılmış benimki dışarıda duracağı için demir borudan yapmayı düşünüyorum.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön