Kim demiş hira'anın bu sene çiçek almayacağını? yok öyle bişey, kim demişse yalan söylemiş
eşimle hafta sonu pazara gittik. eşim bir yandan meyve seçiyor, bir yandan da konuşuyoruz ama benim gözüm karşı tarafta duran çiçek tezgahında

çiçek alayım desem kızacak, almasam içim gidecek.. Neyse.. pazar çıkışında eşimin bir yere gitmesi gerekiyordu ve farklı sokaklardan yola devam ettik. Benim aklım hala çiçeklerde ama pazar arabasıyla tekrar pazara girmeyi gözüm kesmiyor tabii. karar verdim, hızlıca eve gidip, pazar arabasını bırakacak ve koşar adımlarla pazara tekrar gidip çiçek alacağım

bahsettiğim mesafede öyle az değil yani. neyse pazara zor attım kendimi. Yyeni elemanlarımız bunlar
Eklenti 477005
2 adet 11 ay, biri normal diğeri mercan küpeli ve birde yenigineyle eve dönüş yolundaydım kiii.... telefonum çaldı, eşim arıyor ama dışarıda olduğumdan cevap veremiyorum çünkü çoktan evde olmam lazımdı. koşar adımlarla ev yolundayım ve telefon 2. kez çaldı, artık çaresiz cevaplamak durumundayım çünkü adam merak ediyor
hira:efendim
eşim: nerdesin canım?
hira: pazara geri döndüm
eşim: neden?
hira: elma almayı unutmuşuz
eşim: hıı... (derin sessizlik bu kısım) ben gitmekten vazgeçtim, evin önünde seni bekliyorum, anahtarım evde kalmış..
hira: tamam hızlıca geliyorum
ardından bir mesaj attım çünkü elimde elma değil çiçek poşeti vardı
hira: çiçek almaya gittim yaa napiim? çiçek alcam desem kızıyosun