View Single Post
Eski 02-04-2014, 15:00   #634
Emine
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-12-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
Kim demiş hira'anın bu sene çiçek almayacağını? yok öyle bişey, kim demişse yalan söylemiş

eşimle hafta sonu pazara gittik. eşim bir yandan meyve seçiyor, bir yandan da konuşuyoruz ama benim gözüm karşı tarafta duran çiçek tezgahında çiçek alayım desem kızacak, almasam içim gidecek.. Neyse.. pazar çıkışında eşimin bir yere gitmesi gerekiyordu ve farklı sokaklardan yola devam ettik. Benim aklım hala çiçeklerde ama pazar arabasıyla tekrar pazara girmeyi gözüm kesmiyor tabii. karar verdim, hızlıca eve gidip, pazar arabasını bırakacak ve koşar adımlarla pazara tekrar gidip çiçek alacağım bahsettiğim mesafede öyle az değil yani. neyse pazara zor attım kendimi. Yyeni elemanlarımız bunlar

Eklenti 477005

2 adet 11 ay, biri normal diğeri mercan küpeli ve birde yenigineyle eve dönüş yolundaydım kiii.... telefonum çaldı, eşim arıyor ama dışarıda olduğumdan cevap veremiyorum çünkü çoktan evde olmam lazımdı. koşar adımlarla ev yolundayım ve telefon 2. kez çaldı, artık çaresiz cevaplamak durumundayım çünkü adam merak ediyor

hira:efendim

eşim: nerdesin canım?

hira: pazara geri döndüm

eşim: neden?

hira: elma almayı unutmuşuz

eşim: hıı... (derin sessizlik bu kısım) ben gitmekten vazgeçtim, evin önünde seni bekliyorum, anahtarım evde kalmış..

hira: tamam hızlıca geliyorum

ardından bir mesaj attım çünkü elimde elma değil çiçek poşeti vardı

hira: çiçek almaya gittim yaa napiim? çiçek alcam desem kızıyosun
Aynisini bende yapiyorum bazen. Hatta cicekleri apartmana bir yere koyup eve oyle giriyorum. Baska care yok.

Emine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön