Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi torkulu
bence bir sorunun birden daha çok çözüm yolu olabilir. sn kgursanın verdiği bilgiler çok faydalı ama, sn erhan62 bunlardan farklı bir bilgi verecekse (kitap ismi sayfa vs. eklemek suretiyle) neden olmasın derim... şahsen bu sene geçti ama, sonbaharda bir sümbül üzerinde, anladığım kadarıyla , bir deneme yapacağım....
|
Yukarida da yazdim, dedigim gibi kimseye yanlis yapiyorsun demedigim gibi, kitabin sayfasini scan Edip mail ile isteyene yollayacagimi da belirttim. Bu ayip veya yanlis bir konu olsa zaten bu Kadar parmaklarimi yormaz sizleri mesguliyete sokmazdim. E- mail adresim
17erhanteke@gmail.com dur. Yanlisi düzeltmek icin (zan altinda kaldigimdan) iletisim kuruldugunda burada da yayinlanirsa sevinirim, kaldi ki amac dogruyu bulmak olsun . Yoksa ben burada hic bir sey satmadigim gibi parasal beklentim de yok, sadece bildigimi yazdim. Ama konuya BENIM BILGIMIN DISINDA HER BILGI YANLISTIR gözü ile bakildigindan ötelendim. Tek bir sogani da kendiniz icin, dedigim islemi uygulayarak seneye devreye sokarsaniz belki yeni bir Bilgi kazaniriz. Saygilar