[QUOTE=Charlaux;1227829]
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SAHIRE
Merhaba sn.Sahire,
Canine Parvovirus diye okuyunca hastaligin 5 gun ile 2 hafta arasinda gecmesinin beklendigi belirtilmis.Yahoo answers'dan inceleyince yumurta beyazini saat basi vermeye calisin denmis,aslinda IV med verilmesi lazim denmis ama o da sizin orada nasil yapilir inanin bilmiyorum.Aslinda genel olarak bahsedilen zorla da olsa besleyin,susuz kalmasin.
Sevgiler
|
Merhabalar,
2 defa ilçeye götürüp serum taktırdık. O zaman su dahi içmiyordu. Eğer serum verilmese dehidrasyondan ölürdü. Şimdi suyu güzel içiyor ama maalesef yemek yemiyor. Suyuna şu bebeklere ishalden sonra verilen elekttrolitli karışımdan koyuyorum. Ayrıca yumurta sarısı bal süt veya yoğurdu sulandırarak şırıngayla zorla yutturuyoruz. Yumurta beyazını ben okumamışım. Çiğ olarak mı yutturuluyor? Katı yumurta yedirmeyi çok denedim ama katı hiçbir şey yemiyor henüz. Bugün biraz kendi yürüdü sarsak sarsak da olsa... ;İlk zamanlardaki kadar kötü değil , dehidrasyon sorunumuz yok şimdilik - ama iyileşemedi de. Midesi gıdayı kabul etmiyor sanki. Ben de güzel haberlerini paylaşabilmeyi çok isterim.