View Single Post
Eski 27-06-2007, 09:49   #184
praecox
Kaybettik...

praecox's Avatar

Giriş Tarihi: 12-06-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi DENİZKIZI Mesajı Göster
Formu iyice okudum ve anlayamadım ki bilenlerden daha detaylı yardım almak istedim.Kabahat ettim galiba,alaycı tavırlara ne gerek vardı ki.Siz hiç bilememk ayıp değil öğrenmemek ayıp lafını duymadınız mı?Okudum fakat yeteri kadar iyi anlayamadım.Herkes çok zeki olamıyor doğru **** çok bilgili.Ne çok bilgili ne de çok zekiyim.Ama inanın bana oldukça alçakgönüllü ve yardımseven biriyimdir.
Koçtaş daki bitkilerin bir yıllık gibi olduğunu bu forumda yazdık.
olgun bir bitki oluşumu 3-4 senede tamamlar dedik.
Kapan boyu en fazla 5 cm cıvarı olur diye yazdık. burda hala nelerin anlaşılmadığını da ben anlıyamadım.
Ancak sitemkar bir şekilde suçlandık...

Siz hiç bilememk ayıp değil öğrenmemek ayıp lafını duymadınız ( ne demeli duymamış olmamız mümkün mü?)

Herkes çok zeki olamıyor doğru **** çok bilgili.
(Yani ben veya burdaki birkaç kişi kendini ya çok zeki sanıyor **** ükela konumundayız)

Ama inanın bana oldukça alçakgönüllü ve yardımseven biriyimdir (Yani yine ben veya burdaki birkaç kişi kibirli ve yardımdan pek hoşlanmıyan biri)

şimdi de bunları yazdığım için ben yanlış anlamışım öyle size özel değil v.s. gibi özür mesajları yazacaksınız sayın Denizkızı... (bence yazmayın gerek yok vede çok sammimi bulamıyacağım artık bu tarz mesajları)

konuya yeni olmanız kendi adıma bu tarz sitemleri hak etmediğime inanıyorum. evet geçmişde sizin gibi konuya yeni dakkika bir gol bir atanlar çok oldu konular gereksiz şişmesin dağılmasın diye de kısmen bu mesajlar silinmiş olduğundan belki esprili karışık mesajlarımızı bir dizi negatif karakter özelikleri ile beni damgalamanıza da engel olmadı...
benim "belki" kötü yanım hayatı ve canlıyı eğitimimizin ilk yıllarında olduğu gibi geneleyip kateegorize edemememden kaynaklanan sohbet le karışık yazılarımdan istediğiniz veriyi bulamamama rahatlığında yazmamdandır.
yani şöyle yazmalıyım sanırım EB ler 3 ayrılır.
Bir.... aktif kapanlılar
İkiiii... yarı aktif kapanlılar
üççç... pasif kapanlılar...

yok tüm ısrarlara rağmen ben EB leri bu şekilde çekmeceli bir konsolda sunmıyacağım...

Saygılarımla

praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön