Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek
Fatihcim okadar aramana gerek yok hoş arasan da bulabilir misin o da şüpheli artık satılmıyor öyle her yerde  Vazgeçemediğim lezzetlerden olduğu için bu bayramda bol miktarda leblebi tozu yaptım kendime  Havanda döv leblebileri azcıkta şeker at içine işlem tamam sonra ister kısa pipetle ye istersen çay kaşığıyla ama pipetle ayrı bi lezzeti oluyor tabi ki  Aslında blendırda denedim ama irili kaldı hoşuma gitmedi, yani havanda dövdüm ama blendır yok zannetme bizde Fatihcim blendırımız var bizim  ( biz de mikser var ki  )
|
Aman sen hemen oradan gene zıplayıp bıd bıdı anlat bakalım, olayın büyüsünü kaçırdın!!!
Evde de yapılabilr havanda, ama dışarıdan pis satıcıdan alınan daha lezzetli olurdu

Ayrıca küçük çocuk olmak gerek onu sevmek için, hiç yememiş insana garip gelebilir. Ayrıca pipetle deneme bence, boğazına kaçar. Gerçi o minik poşetleri kafamıza da diktiğimiz olurdu. Bir de lacivert kova gibi bir şey de sözde dondurma satan bir adam vardı, külaha beyaz top gibi bir şey koyardı kaşıkla ama ondan hiç yemedim sanırım. Sen şimdi o lacivert kovalı adamı da biliyorum deme bana!
Dip not: leblebi tozuna aynı zamanda kavut deniyordu galiba.
Dibin dibi not: Fatih, dışarıda artık satıldığını sanmıyorum, bulamazsınız. Evde havanda iyice toz haline gelecek şekilde, un gibi dövüp toz şeker ekleyip biraz daha dövün. Belki seversiniz.