View Single Post
Eski 27-07-2013, 18:23   #433
berçin
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakdag Mesajı Göster
Berçin Hanım, bitkileriniz harika, bayıldım doğrusu. Aranjmanlarınızı çok beğendim. Hele 422. mesajdaki ilk 2 resimden gözlerimi alamadım doğrusu. 3. resimdeki saksının ortadaki boşluğuna da bir şeyler iliştirverin, (echeverai olabilir, graptopetalum olabilir, sedum palmeri olabilir) o da harika görünecek.

Köpeğinizle civcivin dostluğuna ne demeli? Civciv çok cingöz duruyor. Köpekciği yıldırmış görünüyor.Civcivlere bayılırım. Geçen yıl benim balkonda da 5 civcivim vardı, o kadar tatlılardı ki; bitkileri budamalarına göz yumuyordum.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim,hoşgelmişsin sevgili sakdağ,helede bu sözler kaktüs ve sukulent ustasından geliyorsa değeri bambaşka

Evet bahsettiğin aranjmanları bende çok seviyorum,ortası boş olan saksı için önerini hemen yapacağım,hazır çimlenmiş (sanıyorum) graptapetalum yaprakları var.Birde isimleri aklımda tutabilsem,ama imkansız

Dostlukları güzelde teras elden gidecek,civciv hangi bitki güzel biliyor. Varlığına da çok alıştım ne yapacağım bilmiyorum Sevgiler...

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön