Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi casper1
Sayın Vetman başarılarınızın devamını diliyorum.Öncelikle sıcağa daha dayanıklı derken meyveyimi yoksa bitkiyimi kasdettiniz acaba?Tabi sır değilse çözümünüde soracaktım.Birde daha önceden de yanılmıyorsam bir görüşmemizde tat ta yani ekşilik konusunda sıkıntı yaşadığınızı belirtmiştiniz.Aynı sorun bendede var bu ara. Gübrede ne gibi oynamalar yapmıştınız.
saygılar,
|
Merhaba Sn.Casper
Öncelikle yaptığınız güzel çalışmalardan dolayı sizi kutlarım.Çileğin dayanıklığı konusunda sn.Vetman ile aynı kanıdayım.Formül haricinde tek başına da 5000 fideye 1 kg.kalsiyumu damlamadan verebilirsin .Ayrıca yapraktanda 20 litre suya 50 gr. kalsiyum karıştırarak da verebilirsiniz.Anamurda sıcaklık gündüz saatlerinde sera içinde neredeyse 40 derece.Benim çileklerde tad ve sıcağa dayanma sorunum yok..
Çalışmalarınzda başarılar dilerim.Saygılar...
Not:yazdığım formülde bir hata olduğunu farkettim,düzelttikten sonra paylaşacağım.