Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996
Sayın İdris Şenol Bey Merhaba.
"bu çileklere ne yaparsam sıcağa daha fazla dayanır"ı çok düşündüm. ama bitkisel bir ürünle bunun çaresini buldum gibi.
Ayrıca çileklerin daha lezzetli olabilmesi için solucan gübresi kullanmamız gerektiğini düşündüm. Yakında solucan gübresi üretim tesisi kurarsak süpriz olmasın derim.
Selamlar... Saygılar...
|
Sayın Vetman başarılarınızın devamını diliyorum.Öncelikle sıcağa daha dayanıklı derken meyveyimi yoksa bitkiyimi kasdettiniz acaba?Tabi sır değilse çözümünüde soracaktım.Birde daha önceden de yanılmıyorsam bir görüşmemizde tat ta yani ekşilik konusunda sıkıntı yaşadığınızı belirtmiştiniz.Aynı sorun bendede var bu ara. Gübrede ne gibi oynamalar yapmıştınız.
saygılar,