View Single Post
Eski 23-05-2013, 00:49   #1495
Selçuk Boz
Ağaç Dostu

Selçuk Boz's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever Mesajı Göster
... Gerek bu başlıkta gerekse internette binlerce "EM'nin yararlarını" anlatan belge varken nasıl olur da internetteki tek "EM'nin etkisini göremedik" diyen belgeyi çekip çıkartıp buraya koyabiliyorsunuz anlamış değilim.
EM'in yararlarını anlattığını belirttiğiniz belgelerde; http://orgprints.org/14838/1/Mayer_14838_ed.doc linkindeki gibi, bilimsel yöntemlerle, karşılaştırmalı şekilde ölçülmek suretiyle ortaya konmuş somut veriler var mı?

Alıntı:
... gördüm ki, olumsuzlukları körüklemek adına değişen fazla bir şey yok.
Bu mesajımda, kesinlikle olumsuzlukları körüklemedim. Samimiyetle ard niyetsiz olarak ve olumsuzlukları körüklemeden tekrar ediyorum; ben EM hakkında, http://orgprints.org/14838/1/Mayer_14838_ed.doc linkindeki gibi, bilimsel yöntemlerle, karşılaştırmalı şekilde ölçülmek suretiyle ortaya konmuş somut verilere rastlamadım.

Ş
unu da kesinlikle kabul ediyorum; internette bir şey araştırma olayında yeterli değilim. Malumunuz, internet deniz derya bir ortam.

Yine samimiyetle istirham ederim ki, EM ile ilgili olarak elinizde bilimsel araştırmalar varsa, lütfen burada paylaşın ve bizi bilgilendirin.

Alıntı:
... Em ürünlerini saydığınız ürünlerden leonardit ile birlikte kullananlar da oldu ve güzel sonuçlar aldılar.
Bu güzel sonuçları paylaşabilir misiniz? Aynı koşullarda olmak üzere, sadece leonardit kullanımına karşın, leonardit ve EM'in birlikte kullanımında daha iyi ne gibi sonuçlar aldılar?

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Safranlı Mesajı Göster
Sayın doğasever hoş geldiniz
Bizler sizlerin bilğisinden çok yararlanıyoruz
bu yazıları dikkate almayalım
bu yıl temmellik edip em vermediğim biber ve domateslerim istediğim gibi gelişemedi
sonradan net bir şekilde belli oldu
oysa em haricinde durmadan da gübre şerbeti vermiştim
yinede istediğim gibi olmadı
em temel üründür
her yerde çok faydalıdır
yaklaşık üç yıldır çok yerde neticelerini gördüm...

Saygılarımla.

Selçuk Boz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön