View Single Post
Eski 21-05-2013, 14:00   #1493
Dogasever
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selçuk Boz Mesajı Göster
Sadece bukaşili uygulamalarda gözle görülür (uygulama metotları açıklanarak ve grafiklerde gösterilerek) bir ürün artışından söz ediliyor.

EM ile ilgili olarak, sitedeki konuyu detaylı olarak inceledim (2007 yılından beri bu konuda çok şey yazılmış).

EM'in satışını yapanların (doğal olarak reklam amaçlı) örnekleri (ki çok somut karşılaştırmalarına ulaşamadım) hariç olmak üzere, EM'in somut sonuçları ile ilgili olarak sadece bir bu dokümanla karşılaştım.

Anladığım kadarıyla, forumda bu ürünü kullanan çok arkadaş var. Acaba, ürünü deneyen arkadaşlardan, bu ürünün neticelerine somut ve karşılaştırmalı olarak ulaşan ve bu sonuçları bizimle paylaşabilecek üyemiz var mı?

Hatta, EM ürünlerini; humik asit, leonardit, demir bileşenleri, Bionem ya da buradakine benzer ürünlerle karşılaştıran var mı?

Kolay gelsin.
Gerçekten şaşırıyorum. Bir süredir siteye uğramıyordum. Ama uğrayınca gördüm ki, olumsuzlukları körüklemek adına değişen fazla bir şey yok. Gerek bu başlıkta gerekse internette binlerce "EM'nin yararlarını" anlatan belge varken nasıl olur da internetteki tek "EM'nin etkisini göremedik" diyen belgeyi çekip çıkartıp buraya koyabiliyorsunuz anlamış değilim. Em ürünlerini saydığınız ürünlerden leonardit ile birlikte kullananlar da oldu ve güzel sonuçlar aldılar.

Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön