View Single Post
Eski 28-04-2013, 11:10   #95
reis82
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 03-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi muallimayhan Mesajı Göster
Sevgideğer Adembaba : Ocak şubat mart dahil buralarda kış eksi 8 dereceye kadar düşmedi. Bu nedenle sera yapmaya gerek görmedik. Olduki sera yapacaksanızda soğan ve marul üretmek için sera ısısı yeterli olacaktır. Ayrıyeten domates gibi ısıtmaya gerek yok.
89 uncu mesaj
Soğanları seraya ekmek bu
sene için hataydı. Soğan
bildiğim kadarıyla eksi 8
dereceye kadar dayanabilen
bir bitki.
Hocam ben anlayamadim sera yaptiniz mi yapmadiniz mi yoksa 2 ini bir mi yaptiniz
sağani seraya ekmek hataydi derken neyi kastettiniz
Bende kişin 8 lik inşaat demirinden basit masrafsiz tünel sera düşünüyorum buralara hiç kar yağmaz kişin zemheri dediğimiz 40 gün soğuk geçer ondan korumak için birde yumuşak havada 3 haftada yetişen soğan kişin 1.5 ay gibi zamana sarkiyor ondan sera düşünüyorum
buralarda işcilik ucuz birde suriye liler geldi tam düştü işcilik yövmiye 10 lira ben 400 m2 bahceli kuyu suyu olan müstakil evde 170 liraya oturuyorum demek istediğim burda yaşam işcilik ucuz.
Işçilikten yana sorunum yok
pazara gelince Gaziantep 2 milyonlu bir şehir bana 100 km 8 sene ordaydim büyük bir pazar kahramanmaraş daha yakin
Allah vermek istedimi bir şeyleri bir şeylere vesile eder verir ,vermedikten sonra ne yaparsan yap boş O nun dediği oluyor
Benim Gaziantep te hali mağazam vardi yangin çikti yandi 45bin zararim oldu şimdi fabrikada işcilik yapiyorum diyeceğim herşey kader kismet
Saygilar

reis82 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön