View Single Post
Eski 24-03-2013, 23:36   #84
Serpent
Ağaç Dostu

Serpent's Avatar

Giriş Tarihi: 29-10-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
2007'den bu yana üyesiniz.

Şimdiye kadar açtığınız konu başlıkları:

Bal kabağı ağırlığı nasıl tahmin edilir?
Turk’s Turban (Türk Fesi) Kabağı Yemeği
Güneş enerjili sebze meyve kurutma sandığı

Yazışmaya katıldığınız başlıklar (bir iki mesaj yazdığınız birkaç konu daha var tabii)

2012 Dev bal kabağı yarışması
Balkabağı ve Dev Balkabağı üretimi
Türkiye'nin HES Gerçeği
Temiz Besin Hareketi "GDO'lu ise Bilmek Hakkımızdır"

Konusunda çok iyi bir uzmanın, ne zaman heslerle ilgili bir şey yazılsa itiraz etmesini değil, hiç bilmeyenlerin bile anlayacağı gibi, en baştan anlatmasını beklerdik. Üstelik daha az sinirlenip, ona buna imalarla birşeyler yüklemeden. "Mühendis kafası" bunu gerektirmez mi?
Gerçi o konulardan ikisini ben değil siz açmıştınız. Yeni bir konu, hem de “Önemli” konu olarak açarak bir şekilde beni onurlandırmıştınız.

Aslında sinirli biri değilimdir. Hatta bilgi almak, öğrenmek isteyen kişilere karşı çok anlayışlı ve yardımseverimdir. Belki bazı mesajlarımda bunu gözlemlemişsinizdir. Ancak, zekamı test etme yaklaşımları ve aşağılama girişimleri beni kızdırır.

Eğer gerçekten HES lerin ne olup ne olmadığı öğrenilmek isteniyorsa ben de bildiklerimi paylaşabilirim, soruları cevaplayabilirim. Benim her yazdığımın arkasına abuk subuk linklerle cevap verilecekse benim bu işi yapmamı beklemeyin, siz kendiniz o linkleri okumaya devam edin derim.

Eğer benim bu önerim uygun bulunuyorsa teklifim geçerlidir. Bununla beraber bu bilgi paylaşımına 10 gün sonra başlayabilirim. Yarın sabah bir iş gezisine (baraj yerine) gideceğim ve yaklaşık 10 gün yokum.

Herkese selamlar..

Serpent Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön