View Single Post
Eski 01-06-2007, 17:55   #71
tuncel79
Yeni Üye

tuncel79's Avatar

Giriş Tarihi: 01-06-2007
ladin sevdası

ağaçlara bukadar hevesli olan sürekli olarak cevremdeki ladin ve diğer iğne yapraklı ağacların kozalaklarının büyümesini takip eden ve bunlardan elde ettiğim tohumların çimlenmesini sağlayan biri olarak bu foruma cok gec üye oldugum için üzgünüm. Bu mesajınız dikkatimi çekti. okudugumda hemen keşke banada gönderse keşke demeden alamadım.
bu ladinler bende hobiden öteye geçti. su anda balkonumda ve bahcemde sayamayacagım kadar selvi var 1-4 yas arasında ama ladin sadece 5 tane var. bu sene karsımdaki bahcede bircok ladin agacında yetişen kozalakların buyumesini sabırsızlıkla bekliyorum. amacım memleketimde dedemden kalan bahcelerimizin üst yamaclarını bu ağaclarla bezemek. kısacası o ladinlerden hala varsa bende istiyorum **** tohumlarından, birde sedir tohumu istiyorum nerden bulabilirim. bazı agaclarda var ama cok yuksek dallarında oldugu için ulasamıyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi samilb Mesajı Göster
Merhaba
Tebrikler 1 tanesini bile çıkarmak başarı diyebilirim. Ama bundan sonrası için eğer kaybederseniz üzülmeyin çünkü bu aşama çok daha önemli diyebilirim. Ödemeli kargo ile 20-25 tane filizlenmiş 1 yaşında mavi ladin gönderebilirim veya fidanlığımızdan gelerek alabilirsiniz. Mavi ladine olan ilginiz beni şaşırttı doğrusu.

tuncel79 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön