View Single Post
Eski 05-03-2013, 20:57   #1017
İsmail Karagülle
Ağaç Dostu

İsmail Karagülle's Avatar

Giriş Tarihi: 30-03-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kuzey ege Mesajı Göster
sayın envoy besin eriyikleri oldukca kafamı karıştırdı sistemi kurdum fakat besin eriyiklerini sağlayamadım için başlayamadım besin eriyikleri en pratik nasıl hazırlanır bana yardımcı olursanız sevinirim veya direk olarak sıvı gübre veya yaprak gübresi alsam etkili olurmu bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Hoş geldiniz. Bu sorunuz karşısında affınıza sığınarak bir fıkra ile cevap vermeye çalışacağım .

Akıl hastanesinde ,bir deli ( alınma olmasın bu ben oluyorum ) deliğin birine gözünü dayamış bakarmış , doktor da ne yapıyor diye izlemekteymiş ( bu fıkra da doktor siz oluyorsunuz)

Aradan saatler geçmiş manzara aynı . Deli bakar dr izler .

Sonunda dr yanına gelmiş. Çekil kenara demiş. Deliğe gözünü dayamış bakmış bir şey görememiş.

Dönmüş deliye , ee bir şey görünmüyor,

Deli dr a duyururcasına, ben saatlerdir bakıyorum bir şey göremedim sen bir bakışta nasıl göreceksin,

Deli devam etmiş, Allah için söylesinler deli kim .

Ama forumun konu ile ilgili başlıklarına bakarsan , gübre yapımı ile ilgili bir çok bilgi var.( ama ben günlerdir bakıyorum anladım dersem çok doğru olmaz)

Baktın olmuyor . Forumda yapan ustalardan satın alırsın .

Kimi öneririm dersen , Besin eriyiği hazırlama başlığındaki yazıları okursan konuyu en iyi kim anlatmış kendin karar verebilirsin .

UNUTMADAN FORUMA YENİ ÜYE OLDUM DEMİŞSİNİZ . İki meaj yazmışsınız . ikisi de besin formulü en kolay nasıl hazırlanır? Diye sormuşsunuz.

Ben bir kaç yıl sonra , kimden alabilirim diye sorabilmiştim .

Sizi tebrik ederim. Konuya çabuk adapte olmuşsunuz . Gençlik başka bir değer. Tekrar tebrikler , başarılar dilerim .

Düzenleyen İsmail Karagülle : 05-03-2013 saat 20:58 Neden: imla düzeltmesi
İsmail Karagülle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön