View Single Post
Eski 18-12-2012, 02:08   #92
17mine
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-03-2011
Şehir: Amasya
Mesajlar: 146
Ekmeğimden yabancı maddeler çıktığından beri yaklaşık 15 yıldır ekmeğimi kendim yapıyorum.Bir tepsi bir hafta gidiyordu.Evin diğer bireyleri de ekmeğime ortak olmaya başlayınca her gün ekmek yapmaya başladım. Artık her gün ekmek yapmaktan bıkmıştım. Dört yıl önce ekmek yapma makinesi aldım. Yine her gün bir ekmek yapıyordum ama hiç değilse uğraştırmıyordu.Malzemeleri içine attın mı yoğuruyor,pişiriyor.Fakat kazanları bir yıl dayanmıyordu.Son aldığım kazan sa 2 ay dayandı.Şimdi bir kaç aydır yine elimde yoğurup fırın tepsisinde pişiriyorum. Bu akşam iki tepsi yaptım.O yüzden hala oturuyorum.Ekmek yapma makinesi alacaklara tavsiyem makinanın tavanının camının geniş olanından almamaları. Çünkü tavanı büyük oranda cam olanların üstü kızarmıyor ve hamurumsu oluyor.

17mine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön