View Single Post
Eski 20-11-2012, 00:28   #5
cemal.S
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrduran Mesajı Göster
Merhaba efendim,

Düz mangalda pişse idi bu son resimler olmamış olacaktı.

Çünkü ustalar pişmiş mi, mahcup olmayayım çiğ sunarak diye şişteki etlerin ucundan koparıp tadar, dolayısı ile sofrada herkes yerken o kenarda tok hali ile bu kareye katılamazdı. Ama en kaliteli şişler gene saklanır sonra yenmek üzere, mangal ve duman hakkı olarak, usta tarafından.

Tokat 'ın faydaları, başta kebabı ile...

Afiyetler olsun, sağlıkla kalın.

Saygılarımla lütfen.
Merhabalar...!

Ancak bu kadar olur. En kısa sürede bizim emektar ocağı ateşlemenin zamanı geldi. Patlıcanlar turfandaya düşmeden yapmak lazım.

Şuraya bakarmısız. Aklım gitti yahu. En son Erbaada Arılar tesisinde yemiştim.

Süperrr.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön