View Single Post
Eski 31-10-2012, 08:51   #11
tourkana
Ağaç Dostu.
 
tourkana's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,494
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi agozce Mesajı Göster
Lezzeti nasıl?
Birkez daha belirtmeliyim ki , bu meyveler dalından koparılıp hemen yenmiyor, koparıldıktan sonra 5-10 gün arası bekledikten sonra olgunlaşıyor.

Kabuğunda bana anason ve karanfili çağrıştıran bir koku geliyor, bu yüzden soyarak yemenizi tavsiye ediyorum.

İç kısmında adını da buradan aldığını biliyorum, etli katmanın içinde kaymak kıvamlı jelimsi bir bölge var. Etli katman ayva-kivi , kaymak kısmı ise olgun armut ve elma aromalı geldi bana.

Ama herşeye rağmen tarif edilecek bir tat değil, tattırdığım kişilerde yarıya bir beğenme oranı var. Bana sorarsanız çok beğendim, bazen durduk yere canım çekecek kadar Adresinizi yazarsanız biraz gönderebilirim , bakalım siz ne tatlar çıkaracaksınız.

tourkana Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön