Dış kabın şeffaf olması oluşacak alglerle, besin eriyiğine ortak olabilme doğruluk payı var diye düşünüyorum.
Dış kap mümkün olduğunca açık renk tercih sebebidir. Ortamda ısıyı da dengede tutmak gerekmekte!
Renk derken çok önemli bir nokta var ki not düşmek istiyorum;
Besin eriğinin etkisiyle de ortama saldığı/salabileceği olumsuzluklar sebebiyle ileri aşamada, erken önlem alınmazsa sistemde çöküş olabileceğinden, sistemi kurarken saksı, aparat seçimlerine de dikkat etmeliyiz...
http://www.agaclar.net/forum/mum-cic...ya/22216-3.htm
linkteki görsele dikkatli bakıldığında ilk deneyimim olan carnosa. Sayın Hydrosuccess bilgilendiriyor 67 numaralı mesajda düzeltme yapıyorum. Direk materyale tel değmiş! sakıncalı bir durum.