View Single Post
Eski 06-10-2012, 09:46   #35
elek
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-04-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 481
Ben de denemek istedim ve geçen pazar günü kızılcıkları geçirip hamuru yaptım. Kapaklı leğende bir hafta bekledi, arada karıştırdım. Yoğurt hiç kullanmadım. Yalnız ilk akşam kardığımda normal hamur gibi olan tarhana, devam eden günlerde çürük hamur gibi oldu, ele yapışıyor. Tepsiye dökmeden önce bir daha buradaki resimlere bakayım dedim de... Benimkinin şu an oyun hamuru kıvamıyla pek ilgisi yok sanki

Beceremedim mi dersiniz? Ya da un eklemesi yapayım mı dökmeden önce, ne dersiniz?

Son olarak haşlamadan yapacaklara ellerinde uygun bir kevgir olmadan başlamamalarını öneririm. Makarna süzgeciyle uğraşırken canınızdan beziyorsunuz

elek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön