Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi badembaba
Seneye buraya birkaç tane petek koymayı düşünüyordum, demekki her halükarda kurtulmak lazım. Annem yuvalarının altına kuru odun koyup yaksak mı diyordu, ne de olsa canlı tereddüt ediyorum, sanırım siz pürmüzle benzer birşey yapmışsınız. Yoksa tek başına zehir yeterli oldu mu?
Halil Bey kükürt tavsiye etmiş, burada yaklaşık yüz kadar serçe parmak iriliğine yakın büyüklükte yaban arısı var, bu büyüklükte bir yuvayı kükürtle boşalttırabileceğimden emin değilim.
Arı kıyafeti ile testere ile kütük kısmını doğratsam, o kıyafetle bile bu hayvanlardan korkuyorum. Geçen uzak bir yerden taş attım (öncü kuvvetlerle düşmanı tanıyorum  ) yuvalarına, çok saldırgan hayvanlar, hemen topluca dışarı çıkıp devriye uçuşu yapmaya başlıyorlar. Arılar filmindeki gibi uğulduyorlar.
İleride bahçeyi ve kuyuyu ıslah edince çocukları daha sık getireceğim, bu yüzden bunları kesin bir şekilde defetmeliyim, sanırım buna çevreci ve insancıl bir çözüm bulmak zor olacak.
|
Merhaba efendim,
Uğraşlarınız hayr ile bitsin inşallah.
Sayfanızdan bereket saçılacak yakında sanırsam, tam teşekkül işe soyundunuz.
Sayın Meyvelitepe 'nin elbiseleri size uymaz. Bence Halil bey ' in dediklerini deneseniz bi.
Üstelik gece karanlığında, belki elbiseye bile gerek kalmaz

)).
Kükürt; yılan büyüklüğünde bir canlıya etki ediyorsa, ve de sizin eşek arıları adını aldıkları kadar büyük değillerse bence olur gibi.
Sayın Meyvelitepe ' den özür, fikrine karşı değilim. Masraflı biraz...
Kolaylıklar, resmî işlerde rast gitmeler ve sağlık dileklerimle, size ve annenize saygılarımla lütfen..