Halil Bey kırmızı bir kıyafet alacak olsam sizin
salçanızı gösteririm ''İşte böyle bir
kırmızı'' diye.. O nasıl bir güzelliktir, hayran kaldım..

Salça yapmak için 2 gün erken davranmışım yoksa benimkilerin rengi de böyle olurdu.. Sizinkinde domates bibere göre %50 daha az.. Püf noktası bu mu yani? Böyle bir renk veren biber o zaman..
Dün akşam sizi aradım ama açmadınız

''Bu kadın gecenin 2 sinde salça yapıyorsa şimdi ne yapacak acaba'' dediniz herhalde

''Şu üzümlerden pekmez toprağı olmadan, pekmez olur mu ? '' diyecektim..
Sizden ses gelmeyince üzümleri ezip şırasını kaynattım..
Ama o kadar uzun süre kaynadı ki, değişen tek şey rengi oldu..

Ben de içine biraz nişasta karıştırdım..
Tadı güzel oldu..
Ama bu ne olmuş oluyor? Onu bilmiyorum..
Sizin tahmininiz nedir
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen
(unutuğum vardır mutlaka, orta yaşın sınırındayım ya...  )
|
Aşk olsun, doksan
ımıza daha çok var
