View Single Post
Eski 07-08-2012, 07:35   #379
GÜLSEN_
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi smnunal Mesajı Göster
Sayın GÜLSEN,

beğeniniz için öncelikle teşekkür ederim. Muğlaya herzaman bekleriz misafirlerimizin başımızın üstünde yeri vardır. (Not konakla ilgil daha aktarmadığımız bilgiler var internetten bakabilirsiniz Lagina antik kenti)

Tohumlar için elimde olanlar her zaman için dostlarla paylaşıma açıktır. Hiç unutmuyorum bu siteye üye olduktan sonra daha bahçe sayfamı açmamışken bir vatandaştan istekte bulunmuştum aldığım cevap sen bahçeni aç bakalım eksik varsa o zaman veririz olmuştu bu sözde beni incitti benim elimde olsa niye isteyeyim kargo parası vermeye çokmu meraklıyım onun için elimde olanları herzaman isteyenle paylaşabilirim.

Datura kokulu bende ilk kez yetiştirdim ve hoşuma gitti. Eğer tohum olursa onuda isteyenlere veya etkinliğe göndereceğim bilginize.

Muğladan selamlarımla.
günaydın sn.smnunal mesajınızda söylediklerinizi bende yaşadım ve sonuna kadar sizi destekliyorum, elimde olanı olmayanla paylaşmayı çok seviyorum bu beni mutlu ediyor. Bende olan herkeste olsun istiyorum ama malesef herkes böyle değil işte, bir tek bende olsun diyenlerde var herkese saygım var ama karşıya cevap verirken saygı çerçevesinde, karşıyı kırmadan cevap verilse daha güzel olur tabi.Tohumlarınızdan zamanı geldiğinde (Tohum zamanını siz daha iyi bilirsiniz) rica edicem. lisianthus, çan çiçeği ve daturanın tohumlarından mümkünse?sayfanızı zevkle ve hayranlıkla takipteyim ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık.GAZİANTEPTEN SELAMLAR

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön