![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
beğeniniz için öncelikle teşekkür ederim. Muğlaya herzaman bekleriz misafirlerimizin başımızın üstünde yeri vardır. (Not konakla ilgil daha aktarmadığımız bilgiler var internetten bakabilirsiniz Lagina antik kenti) Tohumlar için elimde olanlar her zaman için dostlarla paylaşıma açıktır. Hiç unutmuyorum bu siteye üye olduktan sonra daha bahçe sayfamı açmamışken bir vatandaştan istekte bulunmuştum aldığım cevap sen bahçeni aç bakalım eksik varsa o zaman veririz olmuştu bu sözde beni incitti benim elimde olsa niye isteyeyim kargo parası vermeye çokmu meraklıyım onun için elimde olanları herzaman isteyenle paylaşabilirim. Datura kokulu bende ilk kez yetiştirdim ve hoşuma gitti. Eğer tohum olursa onuda isteyenlere veya etkinliğe göndereceğim bilginize. Muğladan selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Bahçenizi bütün mesajları okuyarak, bütün fotoğrafları seyrederek yavaş, yavaş dolaştım. Sebebini tam çözemedim ama dolaşırken çok zevk aldım. Ellerinize, emeğinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçemi ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Görsel olarakta olsa sizleri ve bahçemizi takip eden değerli üyelerimizi memnun edebildiysek bizlerde bundan gurur duyarız. Muğladan selamlarımla. Düzenleyen smnunal : 06-08-2012 saat 14:25 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu sene elde edeceğim tohumlardan takas etkinliğine göndereceğimki herkes faydalanabilsin ayrıca sizler gibi bahçemi ziyaret eden arkadaşlarada kendim göndereceğim. Adres bilgilerinizi özelime yazarsanız tohumlar olgunlaştığında tarafınıza göderirim. Eğer sebze bahçesi yapıyorsanız sebze tohumuda gönderebilirim bilginize. Muğladan selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
kamelyavadisi
Sayfanıza büyük bir beğeni ile bakındım. Her şey çok güzel. Emeklerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Sizleri mutlu edebildiysek bundan memnunluk duyarız bizlerde sizlerin kamelya ile ilgili çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve çok beğeniyoruz. Muğladan selamlarımla. |
|
|
|
|
![]() |
|
|