View Single Post
Eski 02-08-2012, 10:01   #13
smnunal
Ağaç Dostu

smnunal's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
sn.smnunal sayfanızı biraz geç farkettim ama iyiki gördüm, tarlanız, bahçeniz, balkonunuz, yanıbaşınızdaki konak, tarihi çeşmeniz ve küpünüz ve bütün çiçekleriniz ve sebzeleriniz hepsi ama hepsi tek kelimeyle MUHTEŞEM elinize emeğinize sağlık, sevdiklerinizle tadını almayı nasip etsin inşallah. Nerdeyse kalkıp muğlaya gidesim geldi ama inşallah gelicem ALLAH nasip ederse ölüdenizde arkadaşım var ama sizin bahçenizi, tarlanızı, tarihi konağınızı burda gördüğüm her şeyi görmeden geçmiycem.Ama gelemesem bile tohumlarınıza talibim benide unutmazsanız sevinirim tohum dağıtımında. Bir konuda sorum olucak daturanının çiçekleri kokulumu acaba? merak ettim.Bol çiçekli hasatlı günler olsun inşallah GAZİANTEPTEN SELAMLAR
Sayın GÜLSEN,

beğeniniz için öncelikle teşekkür ederim. Muğlaya herzaman bekleriz misafirlerimizin başımızın üstünde yeri vardır. (Not konakla ilgil daha aktarmadığımız bilgiler var internetten bakabilirsiniz Lagina antik kenti)

Tohumlar için elimde olanlar her zaman için dostlarla paylaşıma açıktır. Hiç unutmuyorum bu siteye üye olduktan sonra daha bahçe sayfamı açmamışken bir vatandaştan istekte bulunmuştum aldığım cevap sen bahçeni aç bakalım eksik varsa o zaman veririz olmuştu bu sözde beni incitti benim elimde olsa niye isteyeyim kargo parası vermeye çokmu meraklıyım onun için elimde olanları herzaman isteyenle paylaşabilirim.

Datura kokulu bende ilk kez yetiştirdim ve hoşuma gitti. Eğer tohum olursa onuda isteyenlere veya etkinliğe göndereceğim bilginize.

Muğladan selamlarımla.

smnunal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön