![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-06-2013
|
Elma fidanımda çiçek sorunu
Merhaba arkadaşlar geçen sene saksıda yetiştirmek üzere aldığım fidanlarımı bu sene bahçeli bir yere taşınınca bahçeye diktim fakat 1 hafta önce kadar elma fidanımda çok fazla karınca olduğunu farkettim ve çiçekleri resimdeki hali aldı sorun nedir acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
Cevap bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
|
En iyisi kendi işini kendin görmektir ![]() Benzer sorulara tekrar tekrar aynı cevapları yazmak istemiyor arkadaşlar... Sorunuzu genelleme yapacak biçimde ve birkaç farklı seçenekle anahtar kelimeler kullanarak arayabilirsiniz. site:agaclar.net çiçeklerde karıca sorunu diye yazıp Google'da arama yaparsanız, agaclar.net'te bununla ilgili yazıları hızla görürsünüz. SIK SORULAN SORULAR / FORUM KULLANMA KILAVUZU "Arama" Nasıl Yapılır? (Forum genelinde ya da bir konu içinde) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
Anlıyorum fakat okuduğum şekilde uyguladım,yaprak biti için arap sabunu tarifini uyguladım fakat bir şeyi yanlış yaptım sanırım,bilgisi olanlardan neyi yanlış yaptığımı öğrenmek istediğim için sordum.Forumdaki konularda da karınca için pek kesin bir çözüm bulamadım,umarım yardımcı olan birisi çıkar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|