![]() |
|
![]() |
#62 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
![]() Benim de hiç dikkatimi çekmedi. İlginç...Resmin güzelliğine odaklanmaktan sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Vildan hanım. Suluboyaya ağırlık vereceğim bu ara inşallah. Ege Aydan'ın suluboya resimlerine hayranım. Bakıp bakıp iç geçiriyorum. İlgilenen olursa ... EGE AYDAN ESKİZ DEFTERİ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
Resimleriniz benim için artık dizi resim oldu Füsun hanım ![]() Beğeniyle izliyorum. Çok güzeller, çok.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-05-2007
|
Çalışmalarınız çok güzel Füsun hanım, tebrik ederim. İmrenerek izledim hepsini. Bende kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama karakalemden öte gidemedim henüz ![]() Kolayıma da gidiyor galiba karakalem çalışmak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-06-2011
|
forumdaki ilk mesajım olacak. heralde ilk mesajımıda başka bir resme yorum yaparak yazmak istemezdim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Mavi ve Yeşil, karakalemi ben de çok seviyorum. Resmi geliştiren de odur bana göre. Karakalem çalıştığınıza göre bunlar sizin için çok kolay ![]() Sn. Yücel Özlem, yaz kursu açılıyormuş. Ona kaydımı yaptırdım. Molaya fırsat tanımadık yani. Yazında devam inşallah. ![]() Sn. İsmail usta , ilk mesajınız hayırlı olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hani yetenek işlettikce gelişir derler. İşletilmediği zaman da körelir. Uzun molalar bir çeşit uzaklaşmayı getirebilir. Yaz kursu güzel olmuş. Başarılar diliyorum. Yeni resimlerinizi bekliyoruz. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
Bu sayfayı iyi ki açmışım. Beni yüreklendiriyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim. ![]() Sn. Tura ufak bir araştırma yaptım sizin için. Bu sayfayı incelerseniz, belki ilginizi çeken bir branş bulur siz de katılırsınız. Aksaray halk eğitim merkezi muhtelif kurslar açmış . Hatta anladığım kadarı ile resim kursu için mesela , talepte bulunursanız yeterli çoğunluk sağlanırsa o da açılabilir. Mesela çini kursu varmış. Ne kadar güzel. AKSARAY HALK EĞİTİM MERKEZİ ONLİNE KAYIT |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Her biri birbirinden güzel. Favori seçmek istedim ama çok zor birini seçsem diğer bir resme haksızlık olacak. Bu yüzden emeğinize ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim nazik sözlerinize Sn. mandalinleerik. Keşke daha genç yaşlarda başlasaymışım dediğim bir hobi oldu benim için. Daha verimli olurdu. Hayatta herşey kısmet işte. ![]() Sn. Tura, yaz tatili dolayısı ile müracaat az oluyor, biz dün üç kişiydik sınıfta mesela. Kışa başlarsınız sizde inşallah. Beğeninize teşekkürler. Sevgiler. Bu arada sevgili dostlar bir de gencecik bir blogum var artık. ![]() İki kum tanesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sdurul , onun bide arkadaşı var. Çok tatlı bir kız. Şimdi onu yapamaya başlayacağım, iki haftaya kadar tamamlanır. Bunun adını snıftaki arkadaşlarım Hasan koydu, kızımızada burada isim koyarız ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Harika bir yorum, çok teşekkür ederim. Yorumunuz ''adsız'' olarak geçtiği için ben de '' Bu mükemmel yorum kime ait '' diye merak etmiştim. İyi ki bilgi vermişsiniz, yorumunuza sağlık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|