![]() |
|
![]() |
#1 |
Moderatör
|
h_dogan / Kaktüs ve Sukulentler
En sonunda beni de bulaştırdınız. ![]() Fazla çeşidim yok ama bahçe sayfamda kayboluyorlar buradan ben de daha kolay takip edebilirim gelişmelerini. İyi seyirler. ![]() Cemo Abla senin kaktüs ve sukulentlerinden kıskandım. ![]() Düzenleyen h_dogan : 07-03-2014 saat 22:26 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2013
|
Sayfanız hayırlı bitkileriniz her daim sağlıklı olsun =) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili hdoğan kaktüs-sukulent sayfan hayrlı olsun. 'Fazla çeşidim yok, beni de bulaştırdınız' diyerek söze başlamışsın. Yani başlangıç için çeşitler maşallah çok güzel ve bulaşdığına göre de ilerleyen zamanlarda göreceğiz ne çeşitler olacak... Maşallah hepsi sağlıklı ve çok güzeller... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2012
|
Yeni bir kaktüs sayfası görmek ne güzel. Bol çiçekli günler dileğiyle. Hayırlı olsun sayfanız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Hepsi birbirinden güzel. Bence ilerleyen zamanlarda çok daha renkli kareler göreceğiz burada ![]() Hayırlı olsun sayfanız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Birkaç tür daha var fotoğraflarını bulamadım. ![]() Bu çeşitler az ama öyle değil mi? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Çeşitler çoğalacak ama güzel yetiştirebilirsek anlamı olur. Güzel görünmezlerse kıcık oluyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Biz de sizden çok şey öğreniyoruz. Aeonium hiç çiçek açmadı. Fotoğraftakiler büyük Aeoniumun parçalarıydı geçen sene fırtına da kocaman bitki paramparça olmuştu balkonda olmasına rağmen. O bitki en az 5-6 yıllıktı ama hiç çiçeklenmedi. İsmi düzelttim. Sempervivum'a baktım görsellere, bir türü bendeki ama bir sürü var rengarenk. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Sayfanız hayırlı olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Bir sukulent delisi olarak aeonium ve sempervivuma bayıldım ama kaktüslerinizin de hakkını vermek lazım hepsi çok güzel. Güle güle büyütün hepsini, devamını da görürüz umarım ![]() Düzenleyen -Esin- : 09-03-2014 saat 13:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Moderatör
|
Alıntı:
O Aeonium bir şey değil ben her tarafa diktim bu sene tam gelişsinler fotoğrafını yükleyeceğim bakalım beğenecek misiniz o zaman? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|