![]() |
|
![]() |
#1141 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
Tebrik ederim tömürcek. Başarıların daim olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim türkan ablacım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
Tömücekçiğim valla senin adına çoook çook çok sevindim... ![]() Siteye uzun süredir girmediğimden bu yorumları göremedim ama Bu mutlu haberi ilk olarak duyanlardan biriyim... ![]() Gerçekten çok sevindim tebrik ederim... ![]() Ama aklıma bir soru işareti takıldı ÇİÇEKLERİNİ NE YAPACAKSIN? Bunun içinde uygun bir çözüm bulacağına eminim... ![]() Her şehirde en az 2 tane ağaçlardan üye bulunuyor ama Kırşehirde yaşayan hiç üye göremedim şimdiye kadar.... ![]() Ama konu şimdi bu değil tömürceğimin mutluluğu... ![]() Tekrardan tebrik ederek senin için en hayırlısı ne ise onun olmasını dileyerekten bitireyim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Sevgili Tömürcek; Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Sakarya 'dan önemli bir üyemizi Denizliye transfer ediyoruz vatana millete hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Allah iyiliğini versin emi tömürcek,adresimi gönderiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Sevgili Tömürcek, 4 gündür yoktum ne güzel şeyler olmuş böyle senin adına çok sevindim hayırlısı ile devamını bekliyoruz. inşallah bundan sonraki hayatındada allah hep gönlüne göre verir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım ekim ya da kasım ayıydı sibelim abla kargo göndermişti ve içinden uzunca bir dal da yasemin çıktı. Köklendiremem korkusuyla suya koydum 2 ya da 3 ay suda kaldı çimlenmedi çürümedi de. Sonra ben onu ikiye bölerek bardaklara diktim 2 ay kadar da mutfakta sıcak yerde durdu ne öldüler ne çimlendiler. Mutfak sıcak geldi heralde diyerek 1 aya yakın da salonda beklediler. Nisan başıydı sıkıldım artık söktüm topraktan baktım ufak olan çürümüş attım onu diğer büyük olan kabuk yapmış incecikte bir çim. Hemen onu geri dikip dışarıya gölgeye aldım çimleri bardağı doldurunca biraz büyük saksıya diktim şimdi 2 3 yerinden sürgün büyütüyor sabrın sonu selamet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Ağaç Dostu
|
Elma kurdunun verdiği tohumlardan yetiştirdiğim hatta yetiştirmediğim yanlışlıkla saksının kenarına düşen tohumdan yetişen kına çiçeğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Ağaç Dostu
|
Ağzı kırık testinin altını delip saksı yapmıştım ve içine sardunya dikmiştim sardunyam açtı biraz daha çiçeklense daha güzel gözükecek eminim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Ağaç Dostu
|
Çilli begonyalarım Denizliye gitmeden beni sevindirme çabalarındalar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Ağaç Dostu
|
Gelin tellerim büyüdüler ve tellerini sarkıtmaya başladılar tellerin ucunda da yeni yavrular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Ağaç Dostu
|
Ahhh sabah sabah bu ne gösteridir kardeşim. ![]() Bene bak biyo bu gül sardunyadan gelirken yanında gelmezse vallada almam bak seni il içinde görüsün gününü. Bene bak hem ne bu sabalan erkenden kıskançlıklara sokmak da ne olupduru bi deever bakem. Ulen arkideş bene bak biyo ne olup ba ga ice cıldırtcen mi sen bizi? ![]() Höle bakem bi ne var ne yok dediime pişman ettin ulen arkideş. Olmeyoru valla. Vuruldum ga hepiciğine. Ellerine gollana salık bizim oolan ![]() Ne olup ba geliyon diye bakıp durun ice benim şiveme hakim olmaya çalışıpbasın olupba mı bu dever bakem biyo? Sanırım çok kaptırdım gene kendimi şiveme. Artık devamı gelince ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Ağaç Dostu
|
Google translateyi açıp yorumunun çevirisini yaptım Fatihcim ![]() ![]() ![]() ![]() Fatihcim şu begonyalardan da hep istiyodun ama onlardan çelik getiririm artık sana saksılı zor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Tebrik ederim sevgili Tömürcek, hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza. Çiçekleriniz çok güzel maşallah, sizin yaştaki gençlerin çiçeklerle, bitkilerle ilgilenmesi ne güzel, benim çocuklarımın hiç ilgileri yok malesef ![]() O kadar çiçekleri kime bırakıcaksınız, Gelin telleri de çok güzelmiş, ellerinize sağlık. Allah kolaylıklar versin.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() İşe girerken avantajı olur mu bilemiyorum ama nereye giderseniz gidin diliniz ele verir, nerede yaşadığınız hakkında. ![]() Bu arada bitkiler harika. Nasıl bırakıp gideceksiniz diye yaranızı depreştirmeyim, neyse. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
![]() |