![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Bu baharın balkondaki ilk renkleri erengül lerdi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Yeni sakinlerden prenses dipladenia |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili serpil hanım,sardunya şakayıklar sünda villa çok güzel güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili serpil balkonunu zevkle gezdim şakayıklar rengarenk ne kadar güzel ellerine saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
değerli dostlar sevim4 ,burak alkan ,sevim.k teşekkürler ediyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün bütün günüm balkonda geçti ,saksıya geçmeyi bekleyen güller ,havalandırılıp gübrelenmek için yere dökülmüş koca bir mevsimlik çiçek saksısı toprağı ,düzenleme , balkon yıkama derken akşam olmuş .Yeni resimlerde çektim tabi ki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Bu ferforje raf yakında farklı bir çiçeklik olacak inşaallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Karanfil giller ortadaki geçen yıl tohumdan yetiştirdiğim. Geçen sene uzun uzun du , bu sene böyle birşey oldu . Sarkan karanfil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Beyaz sardunyam şaşırmış yanındakilere mi özendi ne yarısı beyaz yarısı pembe açmış . Oysa ben onu rengi için özellikle almıştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Bu kışı tepesinde tek tük yaprakla çıplak geçiren ceylan ıma hiç dokunmadım budamadım azar azar sulamaya devam ettim ,bu günlerde çoştu yakında ceylan ceylan bakacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim zenfree, birde acemler gelişip aralardan sarkarsa hayal ettiğim görüntüye ulaşacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Profil resmimdeki çiçeğim geçen sene karışık ektiğim tohumdan çıkmıştı .Onu çok sevdim ,oda anladı ki bol bol tohum verdi .Bu sene kendi topladığım tohumları ektim bu bebekler onlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Nikah şekeri yerine dağıtılan minicik çam fidanım .Geçen sene yanında davetsiz bir misafir belirdi , topraktan başını çıkardığında üzerinde çekirdeğe benzer bir kabuk vardı önce ay çiçeği zannettim ama değilmiş dallanıp budaklandı , kışın dalları düştü kalem gibi kaldı . Son bi hafta on gün içinde patlayıp yeniden dallandı , bakalım ne çıkacak merak ediyorum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene birden bire hastalanıp bütün yaprakları iki gün içinde dökülen hanımeli mi toprak üstünde on beş santim kadar budamıştım bu sene ki hali bu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
İki ay evvel aldığım kamelya çiçekli ve bir sürü tomurcukluydu , çiçekler çok çabuk döküldü .Tomucuklarında çoğu açmadan düştü. açanda çok kısa kaldı üzerinde ,ama galiba yerine alıştı ,yeni bir tomurcuk ve uçlarda gelişme var .Vilmorin in gül için özel gübresinden vermiştim oda yaradı sanırım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Geçen hafta kenar saksılarında atan kollardan iç içe girmiş çilekleri ayırıp seyreltmiştim korka korka ,üzerinde çilek ve çiçekleri vardı , bu hafta baktım hiç bozulmamış keyifleri hatta geniş geniş yayılmışlar yeni evlerine . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
serpil hanım, balkonunuz çok güzelmiş, ellerinize sağlık. çileklere bayıldım, geçen yıl benimkiler hiç meyve vermeden kol atarak bir kökten 10 köke çıktılar ama sürekli hastalanıyorlar, sizinkilere maşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
İlksen hanm teşekkür ederim .Daha çok acemiyim el ve gönül yordamıyla ilerlemeye çalışıyorum.Ama çilek ler balkonumdaki sıfır sorunlu bitkiler sadece suluyorum geçen senede baya çileğini yedik 6 kökten altı kenar saksısını doldurdular ,on tane dağıttım daha bi okadarda çıkar .Çileklerde hastalık olduğunu bilmiyordum umarım bilmemde.Gül lerin hastalığı biti yeterince üzüyor zaten |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş hanım hoşgeldiniz teşekkür ederim . Sizin bahçelerinizin yanında sönük kalır bile diyemiyorum yakınlarda olmanızı istediğim ustalardan birisiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Serpil Hanım balkonunuz bahara rengarenk girmiş. Avatarınzıdaki çiçeği ilk kez kardeşimin komşusunun bahçesinde görmüştüm, sonbaharda buduyor ve sonraki yıl tekrar açıyordu. Geçen yıl tohum alıp ektim, özellikle aynı yıl çiçek açması çok hoşuma gitti. Ama benimki çiçeklenmesinin ardından soldu. Bu yıl yeniden tohum ektim, hemen hemen sizinkiler kadar oldu. Birlikte çiçeklenecekler galiba.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Serpil Ferforje masadan yaptıgınız düzenleme hoş duruyor kamelya çok güzel elinize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım hoşgeldiniz ,teşekkür ederim sizinkilerin yanındaa çok fırın ekmek yemek gerek.Evet aslında o çiçek çok yıllıkmış sonradan öğrendim .Ve ne yazıkki sararınca bende sökmüştüm budamak gerekiyormuş. Allahtan tohumları boldu güle güle büyütürüz inşaallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim burak alkan. Kamelyadan korkmuştum çiçekleri dökülünce ama sanırım olacak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Balkonda açması dört gözle beklenen senenin ilk gül tomurcukları . Külleme ve bitlerle savaşı kazandık galiba (bir kaç tomurcuk zayiatımız oldu ama ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene tek bir çiçekle beni avutan gardenyam , yine yaprak oluşumunu tomurcuk sanmıyorsam eğer bu sene sevindirecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-02-2011
|
Bu sabah farkettiğim balkonunuzu keyifle gezindim hayran kaldım, çiçekleriniz ne kadar güzeller, ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|