![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet ablacığım, domateslere özellikle hiçbir suni gübre veya sıvı besin vs kullanmadım ama sulama konusunda sanırım haklısınız. Görsel olarak oldukça iyiydi, bu da bana yetti açıkçası ![]() Sarmaşıklarım sabah sefası sadece tek renk var. Saksı içinde bu kadar gelişeceklerini bilsem bir kaç değişik rengi bir araya dikerdim. O da seneye inşallah.. Sizin gönderdiğiniz ve sayenizde tanıştığım kırmızı yıldız çadırı da gelişti sanırım boyu 150cm civarında ama çiçekli halini bir türlü yakalayıp fotoğraf çekemedim. Ya tomurcuk halde ya da solmuş olarak görebiliyorum. Ancak tohumlarını mutlaka alıp ben de bu güzeli paylaşmayı umuyorum.Tekrar tekrar teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-04-2010
|
çiçeklerinize bayıldım..tebrikler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
Benimkilerde eh işte, bir tek salatalık ve çilek yiyebildik henüz ![]() Böğürtlenleriniz ne güzel olmuşlar. Benimkilerde çiçek bile yok hala ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
Süper fikir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Tabi ki her çiçek güzel ama sardunya bir başka. Çocukluğumuzdan beri en çok bildiğim ve gördüğüm sardunya ve küpe çiçekleridir. Küpe çiçeklerinin de yalın kat, çiçeği uzun olanları vardı hep komşularımızda ağaç gölgesinde harika çiçekler açarlardı. Şimdi küpelere bakıyorum katmerliler, bodurlar vs birçok çeşit var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Füsun hn. O kareyi izlemek çok hoş oluyor gerçekten. Bazı çiçekler fotoğraflarda daha güzel çıkıyor ama bu duvar nedense aslından kötü çıkıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler... ![]() Petunyalar, sakızlar, ceylanlar, sabah sefaları, ve elbette ipekler herbiri çok güzeller... Ama benim favorim bu cam önü. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Petunyalar ilk ekildiği gibi kalsa ne güzel olur. Bizimkiler gibi çok güneşli teraslarda saksıda petunya zor oluyor. Ben bu yıl sadece tohumdan petunya denedim, onları da yeşertemedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı Bey ne güzel olmuş yıldız çadırı , darısı başıma. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili Vildan Hn. Bende bu yıl ilk kez tohumdan petunya denedim, onca tohumdan sadece bir tane çimlendi. Şimdi gözüm gibi bakıyorum ona. Maalesef İzmir çok sıcak elimden geldiğince bitkilere iyi ortam hazırlamaya çalışıyorum gölgeleme yaptım oldukça faydalı oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Füsun Hn. internette sera gölgeleme diye arama yaptım, karşıma çıkan bir izmir firması oldu 6 metre x 5 metre ölçüsünde delikli kumaş diyebilirim seralarda ve açık alanda çiçek satışı yapılan yerlerde görmüşsünüzdür. Bu ölçülerdeki malzemeyi klipsleriyle birlikte 25,00tl gibi çok uygun bir fiyata aldım. Terasta gerdirmek için demir profilden bir iskelet yaptık yeğenimle birlikte. Yani bana çok ucuza mal oldu. Yıldız çadırı Adalet ablamın hediyesi. Çok az görüyorum sabah işe giderken ama çok güzel gerçekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Sevgili acemifüsun petunyalar böceklenmiş olmasın? Yapış yapış olmasından bahsediyorsunuz,dikkatlice çiçeğin yapraklarına bakarsanız böceklenme varsa görürsünüz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
|
|