![]() |
|
![]() |
#451 |
Ağaç Dostu
|
Fatih yine gözümüzü şenlendirdin kardeşim. Ne güzel açmış. Ben yerlerinden kıpırdatmaya dahi korkuyorum vallahi tomurcuk görünce bişey olacak diye. Sen maşallah saat ayarlaması da yaptın yani. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |
Ağaç Dostu
|
Fatih, çok güzel çiçekli hali. Bu kaktüs Echinopsis subnudum. Etiketini yapıştır. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Valla bu kaktüs tomurcukluyken çok dolaştı.Bişey olmadı ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Fatihciğim, çat diye çatlıcam az kaldı. ![]() Hani derler ya Fadıl takipte,aynen gelişmeleri yakın takipteyim ![]() Veeee gerçektende çok başarılısın Takdir ediyorum Canıyürekten KUTLARIM Seni. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
Çok teşekkürler.En kısa zamanda hepimizin hoyaları çiçek açsın inşallah. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürederim ablacığım.Sağol seni sayende herşey.Umarım büyüyüp çiçeklendikleri zamanıda görürüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Ağaç Dostu
|
Echinopsis subnudum`un ikinci çiçek tomurcuğunu bu sbah itibariyle gördüm.O açtığı gece sabaha kadar çektiğim fotoğraflardan bazılarını buldum en sonunda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Ağaç Dostu
|
Biri ölüm döşşeğinde diğeri yaşam mücadelesi veriyor.umarım ikiside kurtulur.Uzamaya çalışırken birtaneciğimin sürgünü hain misafir çocukları yüzünden kırıldı.Küstü diye de çok üzülmüştüm.Ama o bana bırakmayacağım bu savaşta sonuna kadar varım dedi ve sürgün verdi.Kim mi o tabikide pub. silverpink ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Ağaç Dostu
|
Gymnocalycium mihanovichii' nin beyaz ve pembe çiçekli olanları var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|