![]() |
|
![]() |
#882 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Fatih ellerine saglık çok güzeller hepsi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Ağaç Dostu
|
Hayırlı olsun. Mini serada bulunan Hoya excavata çeliğini ip veya lastikle sabitlemek için mi kullandınız. Eğer lastikse her ihtimale karşı lastik kullanmamanızı öneririm. Lastik nemden ve tabanındaki sudan etkilenebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() N. scopa aşılı kaktüslerden biri geçen yıl açmaya niyetledi açmadı.Bu yıl biraz kararlı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Bu ne güzellik valla beyaz çiçekli olan kaktüs harika görünüyor maşallah elinize saglık paskalyalar ne durumda |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Merhaba Fatihcim.Uzun zaman oldu ilgilenemedim bir türlü,ama bu arada baya güzel işler yapmışsın ellerine sağlık.Hele o milliler var ya muhteşem olmuş ellerin dert görmesin,bende arıyorum uzun zamandır nerde bulabilirim bilgin varmı acaba ? Beni bilgilendirirsen sevinirim.Teşekkürler.Bu arada karnende çiçeklerin gibi mutluluk verici başarılarının devamını dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler yorumlarınız için. Gürkan abi,E. milliileri bu hafta pazarda gördüm.29 Ekim Bulvarı'nda kurulan büyük pazarın çıkışında.Tam karşısında açık alanda da güzel çiçekler oluyor.Saksılı 4 lira tüplü 2 liraydı.Sadece kırmızısı vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|