![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2008
|
İnanıyorum bahçeniz çok güzel olacaktır.Çünkü burada çok değerli katkı sunacak insanlar var.Çok şeyi burada öğrendim.Öğrenecek daha çok şey var.Yolunuz açık olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/showthr...?t=5121&page=2 Uzun zaman oldu siteyele tanışalı, bahçemizin en son hali yukarıdaki gibiydi. Çaba göstermişte olsam, özel nedenlerden dolayı düzenleme yapamayınca o resimleri silmiştim. Zaman zaman siteye girerek, buradaki arkadaşların bahçelerinden bilgi sahibi olarak birşeyler yaptım... harika diyebileceğim bir hale getirdik. Her gün bahçeyi sulamak o kadar güzel keyif veriyordu anlatamam. Geçen hafta güllerin yapraklarında oluşan küf ve böceklenme için, bahçemizin çimlerini ve bakımını yapanlara yaptırmış olduğumuz ilaçlamaya kadar. Malesef şu an çimler ve çiçekler sararmış, solmuş bir vaziyetteler. Bu konuda tecrübesiz olduğumuzdan dolayı kendimiz ilaçlamadık yine de bunlar başımıza geldi.Çok üzgünüm ![]() Düzenleyen güldeste- : 16-06-2011 saat 23:59 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Lavantanın birini Kiraz hanım yollamıştı ![]() Daha sonra o alana, köpeğimiz için kulübe ve bahçe yaptık... kaya bahçesini de gördüğünüz gibi biraz bu tarafa yaptık. Not: Fotoğrafı dün gece çekmiştim pek güzel çıkmamış... bu arada Rod'umuz da poz verdi ![]() Düzenleyen güldeste- : 13-08-2012 saat 23:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
son hali... arka bahçe kuzeye baktığı için çok rüzgar alıyor korunmak için eski çardağın perdeleriyle çareyi buldu şimdilik. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...80660526_n.jpg |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...53334756_n.jpg |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanırım genel olarak biraz sabırsız bir kişiliğiniz var sevgili güldeste. ![]() Daha bir yıl olmuşken çok yoruldum demişsiniz, sonra küsüp fotoğraflarınızı silmişsiniz ama bakın işler zamanla yoluna girmiş. ![]() Bahçe insana sabırlı olmayı öğretiyor, değil mi? ![]() Yeni düzenlenmeye başlayan bir bahçenin göze görünme süresi için ben en az 3 yıl diyorum. Çünkü ancak bu sürede sarmaşıklar büyüyüp serpiliyor, bol çiçek veriyor; çalılar form kazanıyor; fidanlar bir miktar büyüyor. O yüzden sakin olun, doğaya öyle hemen küsmeyin. Hepimiz ne yanlışlar yaparak bir şeyleri öğrendik. Aynı köşeyi kimi zaman her sene bozup yeni baştan yaptık da ancak beğendik. Bahçe hobisinin güzel yanlarından biri de bu zaten. Devamlı bir iş, devamlı yapılacak değişiklikler var. Fotoğraf küçültme konusunda şurada bir üyemiz çok kolay bir yöntem paylaşmış: http://www.agaclar.net/forum/fotograf/27844.htm Bir bakın bakalım sorununuzu çözecek mi... Bahçe konusunda olduğu gibi bu konuda da yılmak yok, başarana kadar çalışıp uğraşacağız. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Büyüleyici |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Bahçenizin güzelliğini saklıyormuşsunuz. Son fotoğrafları görmeden bu kadar güzel olduğunu tahmin edememiştim. Ellerinize sağlık. Sevdiklerinizle keyfini çıkarmanız dileğiyle... Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
ayyy çok güzel...huzurlu ,sağlıklı ,bol çiçekli günler dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Buradan yeni konu aç yardımıyla konuyu açabilirsin sanırım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Bugün özellikle domates,biber ve umudumu kesip yüzüne bile bakmadığım, bir haftadır sulamadığım ama yine de kocaman bir salatalık veren kurumaya yüz tutmuş bir tanecik saksı salatalığını fotoğrafla buraya taşıdım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada bir önceki mesaja eklediğim bahçemizin güneş gören kuytu köşesinde arsızca yaz kış büyüyen şemsiye çiçeğinin de yavruları balkonda yerini aldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|