![]() |
|
![]() |
#751 |
Ağaç Dostu
|
Dikenli bir bitki,çit olarak kullanlar var, Benim bahçede, setler üzerinde çok vardı. Dikenleri çok batıyor diye, eşim çoğunu çıkardı. Önce yıldız şeklinde beyaz çiçekler açıyor. ![]() Sonra, kırmızı kırmızı meyveler veriyor. ![]() Her şeye rağman görüntüsü çok güzel. "Natal eriği" diyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili öğretmenim, güzel görüntülerle, içinde bulunduğumuz soğuk günlerde, içimizi ısıttınız. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Starliçe kelimesini duyunca aklıma her nedense kraliçe kelimesi geliyor. Onlarda kraliçe gibiler, maşalllah. Alımlı, gösterişli ve mağrur. Yetiştirilmeleri ve iklim istekleri hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz? Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Ağaç Dostu
|
Bu kaktüs, davetsiz misafir olarak balkondaki saksıya gelip yerleşti. ![]() Kıyıp ta çıkaramadım. Kısa zamanda yerine alıştı ki, aldı başını gidiyor. Ne yazık ki, Kasım ayında yerinden çıkarmak zorunda kaldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Bahçeniz çok güzel begonviller gerçekten harika |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili Hozat karlar altinda oldugumuz bu günlerde bana bahari hatirlattiniz. Bahcenizin güzelligine söyleyecek söz zaten bulamiyorum. Inanin bahar gelsin diye gün sayiyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthr...=natal+eri%F0i |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Çelikten üretmek.
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili epsody, Ben, çelikten üretmedim. Pazardan aldım. Bodrumda, çok pahalı olmuyor,en fazla 5TL'ye alıyorsunuz,Mart ayında gideceğim bana hatırlatın size köklü getireyim. Bir güzelliği çoğaltmak beni de mutlu eder. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hozat, 814 no.lu mesajdaki , 2. fotoğrafta pandora yasemini mi var? Çiçeklenme ne zaman oluyor? Bana verdiğiniz tohumlardan çimlenenler 70-80 cm olunca uçlarını budadım, soğuğa karşı içeri aldım, tekrar yeni sürgünler veriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kiraz, Seni tebrik ediyorum çimlendirmeyi başarmışşın. Bu yasemin yedi yıldır bahçemde, tohumları üstünde kalıyor,dikkat ettim döküldüğü yerlerde bir tek sürgün göremedim. Çelikten tutturabilmiştim. Çiçeklenme dönemi çok uzun baharda başlıyor, yazın çok yoğun açıyor, sonbaharda bile üzerinde görebiliyorsun. Ben kendisinden çok memnunum. Düzenleyen hozat : 24-12-2010 saat 22:16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzeller ellerine salık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Sevgili hozat Bahçeni bu gün keşfettim.Üyeliğime geç aktif olmakla neler kaybetmişim bir kere daha anladım. Şiir gibi anlatımınız ve güzel resimlerinizle bana çok güzel bir gün yaşattınız.Çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Benol Hazaroğlu, "Neler kaybetmişim bir kere daha anladım" diyorsun mesajında. Ben de sana:" Hiç bir şey için vakit geçmiş sayılmaz"diyorum. Yeterki gönül istesin. Şiir gibi anlatıma gelince. Öncelikle güzel sözlerine teşekkür ediyorum. Sitemiz: Türkçeyi, doğru kullanmaya özen gösteren bir anlayışı benimsemiştir. Türkçe: İmlâ kurallarına dikkât etmenin yanında, anlatım biçiminin düzgünlüğü ile de dilimizin özelliklerini öne çıkarır. Bu kuralları uyguluyarak yazdıklarım, kulağınıza hoş gelmiş. Siz de bahçeme hoş geldiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sevgili Hozat, onlar hiç bir zaman bir arada olmaktan şikayetçi olmadılar ki.Sdece bizden sevgi,ilgi ve bakım istiyorlar.Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Ağaç Dostu
|
Bir de, şu başkalarının gözden çıkardığı malzemeleri bahçeye taşımasam... Bu bambu koltuğu, kaderine terkedilmiş durumda gördüm.(Şile'de) Güneş,yağmur,rüzgâr yemektekten, gerçek cazibesini kaybetmişti. Güzelliğini geri getiremeyeceğime göre, ben de onu giydirdim. Bir süre konuğum oldu, tabii eşim atıncaya kadar. ![]() Düzenleyen hozat : 27-12-2010 saat 16:35 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hozat, bence çok hoş olmuş kafesle horoz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Ağaç Dostu
|
Bu banklar, bir akrabamın deposunda kırık dökük haldeydi. Şile'de köpğimiz Cesur, çiçekleri kırıp dökmesin diye, önlem almak için kullandım. Yerde duran toprak çanak ise, "güveç" yapılan bir çömlekti. ![]() İçine "sarı kantaronlar" koyduğum bu vazo ise, gözden çıkarılmış bir avizeden alındı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Hozat sarı kantaronlar muhteşem görünüyor ben de ilk defa gördüm harikalar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Ağaç Dostu
|
Bende ilk defa görüyorum kantaronları çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Ağaç Dostu
|
Evet. Kafes fikri çok hoşuma gitti. Yıllar önce beşlediğim Muhabbet Kuşlarından kalma bir tanede İstanbul' daki evimizde var. Benzer bir uyggulamayı bende yapacağım. Aklınızla bin yaşayın!, Sevgili Hozat. Aslında benimde banklara ihtiyacım var. Ama bizim oralarda, ahşap sürekli nemden kararıyor. Vernik çatlayıp dökülüyor. Bize ya pvc yahut ahşap görünümlü olanlarından gerekli. Bakalım sıra ona ne zaman gelecek. Peyzaj da, o kadar çok eksik var ki! Sarı kantaronun bu kadar semizini görmemiştim. Hormonlu mu ne? ![]() Öğretmenim; Yeni yıl hepimize, sağlık içinde, hep mutluluklar yaşatsın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|