![]() |
|
![]() |
#1201 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-09-2021
|
Herkese merhabalar ben de aranıza yeni katılanlardanım çok uzun zamandan beri istediğim limon ağacını Nihayet aldım ama hem yaprakları çok dökülüyor , hemde toprağında karınca çok bunun için önerisi veya bilgisi olan lütfen paylaşabilirimi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Limon ağacı evin içindemi? Yeterince ışık alamaz ise yaprağını döker. Benim limonum hâlâ dışarıda. Kışın led lambalar ile ışık sağlıyorum. Umarım bir hastalık yoktur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-09-2021
|
Benim ağacım balkonda ama cam balkon gayet güzel ışık alıyor üzerinde limonlar var acaba ondan dolayı dökülüyor olabilirmiş tabi birde karınca sorunumuz var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2021
|
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Teraslı bir eve geçmemle yeni çiçek ve ağaçlar hayatıma girdi. Şimdiden 4 ağaç fidanımız var. Kumkuat ve çam ağacı ile aramız iyi ancak limon için tevsiyelerinize ihtiyacım olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-01-2022
|
Arkadaşlar merhaba, benimde bahçemde limon fidem var. Alalı 3 sene oldu. Senede iki kere çiçek açıyor fakat çiçekleri meyveye dönüşmeden dökülüyor. Şimdi tekrar açtı bütün dallar çiçek. Dökecek diye korkuyorum. Bursa Gemlik’te yaşıyorum ve çok ağır kış şartları yok. Sizce neyden olabilir. Toprak kötü olabilir mi? Gübre attım zirai ilaç kullandım fayda etmedi. Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-04-2022
|
hangi dal yabani ve arsız dal.
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Hangi dalın arsız yabani olduğunu nasıl anlarız ? bir dal büyüdü ve ağacı kuruttu. Sonra o dalı kestim ve ağaç kendine geldi. Fakat şimdi yeni bir dal fark ettim. Ne yapmalıyım ? kırmızı ile işaretledim ve soru işareti koydum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2017
|
Alıntı:
Soru işaretli dal, açısını kestirememekle birlikte iyi bir ana dal adayı olabilir gibi duruyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
ağaç, balkon, citrus, limon, meyve, turunçgiller |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|