![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Euphorbia cylindrifolia var. tuberifera
Euphorbia cylindrifolia var. tuberifera ![]() Bu bitki ile ilgili başlık bulamayınca açmaya karar verdim. Kendi bitkimdeki , belki de başka arkadaşlarda da varsa, gelişmeleri burada paylaşırız. Madagaskar orijinli ve nesli tükenmekte olan bir tür. ![]() Kırmızı listede adı geçiyor, bu nedenle yaşatmaya, mümkünse çoğaltmak için emek veriyorum. Benim kendi bitkim ![]() ![]() Bir de 3 cm bir çelik köklendirdim, 1 yaprak verdi. Kolaymış gibi ama aslında zor bir bitki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Dün biraz araştırma yapayım dedim internetten, pek birşey çıkmadı hakkında. Siteden de ses çıkmadığına göre, sadece sizde var bu bitkiden Sayın Jezebel... Sağlıkla büyüsün, çiçeklerini de görürsünüz inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sitede açık konu olmayınca http://www.bananas.org'da paylaşmışım. Banana Gallery - DSC03920 Banana Gallery - Euphorbia yerimde duramam ki ![]() ![]() Site yönetimi çok esnek" bacım bunların muzla ne alakası var?" demediler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
1.5 yıl önce eBay'dan Slovakyalı bir satıcıdan aldım. 2 ürün aldım, (+ hoya carnosa tricolor)yanına bir caudex de hediye koymuştu. Bulgaristan postalarında 40 gün mahsur kaldı. Sonunda paketi açtığımda yaşanan coşkuyu hayal edebilirsiniz, üçü de hayattaydı ![]() Hala da öyle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Euphorbia Cylindrifolia 12cm! flower in own root RARE succulent | eBay bakın bu ürün var,Türkiye de gönderiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2013
|
4,5 yıldır hayatta olması çok hoş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|