![]() |
Euphorbia cylindrifolia var. tuberifera
4 Eklenti(ler)
Eklenti 269719 Bu bitki ile ilgili başlık bulamayınca açmaya karar verdim. Kendi bitkimdeki , belki de başka arkadaşlarda da varsa, gelişmeleri burada paylaşırız. Madagaskar orijinli ve nesli tükenmekte olan bir tür. Eklenti 269720 Kırmızı listede adı geçiyor, bu nedenle yaşatmaya, mümkünse çoğaltmak için emek veriyorum. Benim kendi bitkim Eklenti 269714 Eklenti 269715 Bir de 3 cm bir çelik köklendirdim, 1 yaprak verdi. Kolaymış gibi ama aslında zor bir bitki. |
Dün biraz araştırma yapayım dedim internetten, pek birşey çıkmadı hakkında.
Siteden de ses çıkmadığına göre, sadece sizde var bu bitkiden Sayın Jezebel... Sağlıkla büyüsün, çiçeklerini de görürsünüz inşallah... |
Geçen sene çiçeğini görmüştüm de açık konu olmayınca paylaşamadım.
Bu yaz mutlaka paylaşacağım. |
2 Eklenti(ler)
Sitede açık konu olmayınca http://www.bananas.org'da paylaşmışım.
Banana Gallery - DSC03920 Banana Gallery - Euphorbia yerimde duramam ki;) Eklenti 269811 Site yönetimi çok esnek" bacım bunların muzla ne alakası var?" demediler;) Eklenti 269812 ;) |
Olağanüstü bir bitki!!!
|
Hayırlı olsun güzel bir caudex.
|
Merak ettim nereden aldınız?
|
1.5 yıl önce eBay'dan Slovakyalı bir satıcıdan aldım.
2 ürün aldım, (+ hoya carnosa tricolor)yanına bir caudex de hediye koymuştu. Bulgaristan postalarında 40 gün mahsur kaldı. Sonunda paketi açtığımda yaşanan coşkuyu hayal edebilirsiniz, üçü de hayattaydı ;) Hala da öyle;) |
Çok iyi bir satıcıymış ve o kadar gün postalarda kalıpta ölmemeleri güzel paketlemeyi gösteriyor.
|
Hala satıştamı?
|
Çok yavaş gelişen bir bitki.
Satıcın şu an satışta ürünü yok, takibe aldım, çıkarsa haber veririm. Saygılar. |
Tamam teşekkür ederim iyi günler.
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
bakın bu ürün var,Türkiye de gönderiyor. |
3 Eklenti(ler)
|
Çok zarif ve çok değişik.
|
Ülkemizde bulunmayan bir türün çoğaltılması ve yayılması adına çok güzel bir başlangıç.sizi kutluyorum.Başarılar.
|
2 Eklenti(ler)
Zor günler atlattı, öldü sanmıştım.
Öldürmeyeni Allah öldürmüyor;) Eklenti 418028 Eklenti 418029 Ateşle sınananlardan, dayandı;) |
Hoşgeldin güzel bitki ve güzel çiçekleri. Özlemiştim seni...;)
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili sakdag senin için son durumu yüklüyorum. Eklenti 464317 Eklenti 464318 . |
2 Eklenti(ler)
Euphorbia cylindrifolia var. tuberifera çok yavaş gelişen bir bitki.
6 aydır pek yol almadı. Açtı ama:) Eklenti 503580 Eklenti 503581 :rolleyes: |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
4,5 yıldır hayatta olması çok hoş
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025