![]() |
|
|
|
#31 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
Alıntı:
Savaş Beyin yazdıklarına istinaden ben solucan gübresi çayını seyreltmeden fideler dahil bütün bitkilere verdim...Herhangi bir sorun olmadı, olsa fidelerde kesinolurdu... Fakat yarasa gübresi içinde aynı şey geçerli mi bilemiyorum... |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
******* seyreltmek gerekır gıbı bu ara enzım askına çalısıyorum bu baslıktada sızlerın takıpcısıyım |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Ağaç Dostu
|
Elde ettiğim sıvı solucan gübresini Mum çiçeklerim üzerinde denedim. Yaklaşık 1.5 ay önce ilk uygulamasını yaptığım solucan gübresinin ikincisini dün tekrarladım. 50 cm olan mum ciçeklerim şu anda 2 metreyi geçmiş ve her tarafından yeni filizler ve gözler vermiş durumda. Bakalım çiçek açtırabilecek miyim? Sıvı Solucan gübresini sulandırmadan olduğu gibi uyguladım. Toplamda 5 litre solucan gübresinin 3 litresini Mum çiçeklerime vermiş durumdayım. Herhangi bir olumsuzluk durumunda sizlere bilgi vereceğim. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Kompost çayı sayfasından çok seyler ögrenıyoruz şöyle bır düzen kursam aynı sonuç olurmu elımde yarasa gubresıde var ama bu çok pahalı ve sürüdürülebılır degıl ancak buyuk baş her an yaş gubre elımın altında var bır kovaya bır tutam yaş gübre doldurup içine bıraz pekmek eklesem akvaryum motoru ıle ıkı gun havalansa süper bır serum olmazmı birde içine bıraz em katsam çok güzel olur dıye dusunuyorum arkadaşların fıbrını beklıyorum |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Solucan gübresindeki yeniliklerim.
Sn. seyyah53; Yakında geliboluya gelirseniz size solucan gübresindeki son gelişmeleri ürettiğim gübre üzerinde açıklamalar getirerek solucan gübre çayı uygulamalarınıza fayda sağlıyacaktır, sevgilerimle hoşça kalın. |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yaş gübreyi havalandırarak sıvı gübre elde edebilirsiniz ancak yaş gübre 100% steril olmadığı için zararlı bakterileri de içerebilir. |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2010
|
Zararlı bakterilerden yaş gübreyi güneşe bırakarak arındırabilir miyiz? |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
Alıntı:
Cevap biraz gec oldu ozur dilerim...foruma uzun bir muddet giremedim,girebildigim zamansa cok kisa kaldim... Bu arada zaten dugun,evlilik,ev bul,tasinma derken biz artik gelibolulu olduk... Ben her zaman burdayim,siz geldiginizde haber eyleyin,tanisma firsatimiz olsun...selamlar |
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Merhaba, Solucan gübresinin dozunu ayarlayamamışım, yapraklarına uyguladığım fidelerimin yaprakları koyulaştı çürür gibi oldu, bazıları kurudu Ne yapmam gerekir? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhaba efendim, Bulduğum bir şema, çeviride hata yapmamak için isimlendirme yapmadım. ![]() Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-07-2010
|
çok güzel bir çalışmatşk ederim |
|