![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Sn malina,Emre İlhan, Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ancak hep yükleme hatası gösteriyor,sanırım resimlerin boyutu büyük nasıl küçültebilirim?. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bu başlığın ilk mesajında fotoğraf boyutu ve boyutu küçültme ile ilgili program bilgileri yeralıyor. http://www.agaclar.net/forum/167915-post1.htm Bu programlardan faydalanıp fotoğraf boyutunu ufaltabilirsiniz. Ayrıca bana Picasa da pratik gelmekte. Picasa bilgisayarınızda yüklü ise ya da yükleme durumunuzda fotoğrafı Picasa ile açıp fotoğraf karesinin altında yeralan "Dışa Aktar" butonu ile uygun boyuta getirebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tamda,hem boyutları küçültüp-büyütebilen hemde yükleyebilen harici programla kopyala-yapaştır yaparak sitenize resim yüklemeye başlamıştım, onuda siz tercih etmediniz ne olacak şimdi.? yardımlarınızı bekliyorum. Düzenleyen ykaya194 : 14-05-2013 saat 13:43 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Harici program derken fotoğraf arşiv siteleri demek istiyorsunuz herhalde. Bu sitelere yüklenen fotoğraflar zaman zaman site tarafından siliniyor ve agaclar.net'e link vererek eklediğiniz fotoğraflar da görüntülenemiyor. Hoş olmayan kırık , bozuk linkler ortaya çıkıyor. Foruma fotoğraf yüklemeye çalışırken nerede sorun yaşadığınızı yazarsanız yardımcı olabiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim bu programı kullandığımda belirttiğim resmi boyutlarını seçip kopyala-yapıştır yaparak resimlerimi sitenize yükleyebiliyorum. Sorunum şu:konuyu yanıtla tıklayıp mesaj bölümü geliyor oradan resim yükleme işaretine (eklentiler) tıklıyorum ve 5-6 adet alt alta gözat geliyor birincisine tıklıyorum, karşıma fotografların numaraları geliyor oradan istediğim resmi seçip yükle tıklıyorum. "yükleniyor bekleyin" yazıyor ve bir iki dak. sonra "yüklemede hata" yazıyor. sanırım sorunumu anlatabildim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Hata verme nedeni yüklemeye çalıştığınız fotoğrafın boyutlarının büyük olması. Öncelikle fotoğraf işleme programları ile fotoğrafın boyutunu foruma uygun hale getirmeniz gerekiyor. Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/fotogra...tm#post1097395 Picasa ücretsiz bir yazılım. http://picasa.google.com.tr/intl/tr/ sayfasından indirebilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Bende teknik konularda zorlananlardanim ama ne yapip edip ögrenecegim arkadaslar, azmin elinden hicbirsey kurtulamaz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-04-2013
|
foto ekleyemiyorum
iyi geceler sayın üyeler tüm yolları denememe rağmen (sık kullanılanlarda belirtilende dahil) açtığım konuya foto ekleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Fotoğrafın büyüklüğünü 70 k'nın altına indirebiliyorsunuz değil mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2012
|
fotolar soluklaşıyor..
arkadaşlar yukledigim fotolar soluklaşıyor.. sebebi ne olabilir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
ilk iki fotoda sorun var 3 ok http://www.agaclar.net/forum/1176752-post713.htm fotolari buraya da koyayim.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
1.foto bilgisayarda 86K 500x375 2.foto bilgisayarda 98K 500x375 3.foto bilgisayarda 70K 500x375 görünüyordu.. sitede cursorla üstüne gittiginde 1.foto 35.9K 2.foto 35.4K 3.foto 65.4K |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
hele buna ne demeli dev foto iyi rezolusyon.. bilgisayara indirdigimde verdigi ölçüler 960 × 720 , 90K nasıl oluyor anlamış degilim.. http://www.agaclar.net/forum/1172754-post703.htm https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...45126790_n.jpg ekleme: bu da dışarıdan linkmiş şimdi anladım. Düzenleyen antihistaminik : 19-07-2013 saat 00:38 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
Merhabalar, bütün sayfaları okumama ve daha önce resim yüklememe rağmen 1 saattir resim yükleyemiyorum. Bir sorun mu var? Yoksa ben mi başaramadım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
forumun kendi yüklemesiyle kaliteli yüklemeyi beceremiyorum.. imageshack'e yukleyip buraya resim linki eklemek bir çözüm ama angaryası çok bu imageshack ten http://imageshack.us/a/img832/1746/dk0w.jpg bu siteye upload ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Fotoğrafları neden foruma yüklemelisiniz? Foruma yüklenmediği için görünmeyen fotoğraflar Siz fotoğrafları foruma yükleyin. Aynı fotoğrafın büyük halinin de bakılabilir olması için, istiyorsanız fotoğrafın altına, imageshack'e yüklediğiniz fotoğrafın linkini de ekleyebilirsiniz. Not: Ayrıca fotoğrafın amaca hizmet etmeyen bölümlerini kesip, göstermek istediğiniz kısmın daha büyük kalmasını sağlayabilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-07-2013
|
merhaba ben hoyalarm için sayfa açtım.ilk yüklemeyi yaptım fakat birdaha fotoğraf yüklerken pc den fotoğraf yükleyeceğim yeri bulamıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Bazı arkadaşlarımızın bilgisayarlarına yükledikleri yan ya da ters görünümlü fotoğrafları, düz çevirmekte(döndürmekte) zorluk yaşadıklarını fark ettim. Bu konuda ki pratik yöntemleri anlatayım ![]()
Sonuç; ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-08-2013
|
peki yaa nasıl silinir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
fotoğraf araçlarından taşı,sil,düzenleye tıklıyorum ancak sil yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Fotoğraf yükle seçeneğine tıklayın, açılır pencerede daha önce fotoğrafı yüklemek için kullandığınız yerde, linkini verdiğiniz fotoğrafın yanında sil seçeneği var. Bu fotoğrafı yükledim, gelişmiş moda geçtim, düzelt seçeneğine tıkladım açılır pencerede fotoğrafın linkini buldum, sağda sil seçeneği var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
pardon benim silmek istediğim foto galeri de |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Silmek istediğiniz fotoğraf ya da fotoğrafınızın linkini "Kişiye Özel İletişim Alanı" kategorisine yeni konu açarak ya da moderatör arkadaşlardan birine özelden iletirseniz, kısa sürede halledilecektir. Galeriden fotoğraf silme işlemini, sadece yönetim yapmaktadır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
agaclar.net
|
Dosya büyüklüğünüz ne idi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-09-2013
|
resim urlesini gir diyor nasıl nereden bulacagım url yi ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflarımızı foruma yüklemek daha uygun bir yüntem oluyor sevgili, yeşilkolik ![]() URL yöntemiyle yüklenen fotoğraflar, hangi siteden kopyalanmışlarsa, kopyalanan sitede oluşan herhangi bir problemde, burada fotoğraflarımız görünmüyorlar ![]() Onun için; resimde kırmızı ile işaretlemiş olduğum butona tıklayarak, bilgisayarınızdan yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçip, yükleyebilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hata kodu |
|
|