agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 2 Gönderen Benol Hazaroğlu

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-07-2015, 12:22   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,912
Taze fasulye tavası.

Fasulyeler kılçıkları alınıp bütün olarak haşlanır.
Suyu süzülür. Süzgeçte hafif bastırılır. Bir kabın içinde tuz, mısırunu, karabiber
ve fasulyeler harmanlanır.
Tavaya zeytinyağı konur. az kızdırılıp fasulyeler balık dizer gibi tavanın şeklinde hiç boşluk kalmayacak gibi dizilir. Önlü, arkalı omlet pişirir gibi pişirilir. Arzu eden 1 yumurtayı çırpıp üzerine dökebilir.Tabii döktükten sonra yumurtada pişecek.

Afiyet olsun.

Ozlem A ve 622ali beğendi.
Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2022