View Single Post
Eski 25-07-2015, 12:22   #1
Benol Hazaroğlu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
Taze fasulye tavası.

Fasulyeler kılçıkları alınıp bütün olarak haşlanır.
Suyu süzülür. Süzgeçte hafif bastırılır. Bir kabın içinde tuz, mısırunu, karabiber
ve fasulyeler harmanlanır.
Tavaya zeytinyağı konur. az kızdırılıp fasulyeler balık dizer gibi tavanın şeklinde hiç boşluk kalmayacak gibi dizilir. Önlü, arkalı omlet pişirir gibi pişirilir. Arzu eden 1 yumurtayı çırpıp üzerine dökebilir.Tabii döktükten sonra yumurtada pişecek.

Afiyet olsun.

Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön