agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-10-2010, 22:18   #31
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 21-10-2010
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 6
Sanırım , İzmir'in çekirdeksiz beyaz üzüm yaprağını denemediniz. Sarma deyince ilk akla gelendir.

nevin77 beğendi.
fernan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-01-2012, 21:09   #32
Ağaçsever
 
toprak5552's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-12-2011
Şehir: ordu
Mesajlar: 70
fasulye yaprağında güzel oluyor sarması

belkis35 beğendi.
toprak5552 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-01-2012, 21:52   #33
Ağaç Dostu
 
Manolya_'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-11-2011
Şehir: ISTANBUL Beylikdüzü Büyükçekmece
Mesajlar: 482
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi toprak5552 Mesajı Göster
fasulye yaprağında güzel oluyor sarması
Sayın toprak bey,
Kesinlikle haklısınız güzel kelimesi az bile kalır. şahane oluyor.
ama sizin yörede yapılıyormu

Manolya_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-01-2012, 22:27   #34
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 20-10-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 4
Denemeye değer,teşekkürler.

namk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2012, 19:59   #35
Ağaçsever
 
toprak5552's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-12-2011
Şehir: ordu
Mesajlar: 70
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Manolya_ Mesajı Göster
Sayın toprak bey,
Kesinlikle haklısınız güzel kelimesi az bile kalır. şahane oluyor.
ama sizin yörede yapılıyormu

sayın manolya;
yapılmazmı severim taze yapraklarından zamanı bir gelsede yesek

toprak5552 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2012, 09:50   #36
Ağaç Dostu
 
sakagun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-05-2007
Şehir: Geyve
Mesajlar: 2,024
Galeri: 107
Avustralya karadutundan dolma yaptım. Yaprak dolmasıyla aynı tencerede pişirdim. Tadlarında fazla fark yok. Dut yaprakları biraz daha ekşimsi.

sakagun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2015, 20:12   #37
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Şimdi tam mevsimi. Geçen haftalarda taze ıhlamur yapraklarını toplayarak ilk kez zeytinyağlı sarmasını yaparak denedim.

Bildiğimiz, herkesin kendince alışageldiği zeytinyağlı iç harç ve yıkayarak hafifçe haşlanan ıhlamur yaprakları. Tencereye yerleştirilecek bir kaç limon dilimi ve benim kafama göre ilave ettiğim nar ekşisi.

Name:  Ihlamur yaprağı.jpg
Views: 576
Size:  60.2 KB


Name:  Ihlamur yaprağı sarması.jpg
Views: 589
Size:  38.5 KB


Sonuç mu? Ben çok sevdim. Klasik asma yaprağından sarılanı tahtından edemez ama bence harika bir alternatif.

Eşinizi, dostunuzu şaşırtmaya değecek inanın.

Ozlem A beğendi.

Düzenleyen kelebek çalısı : 15-05-2015 saat 09:19 Neden: Foto eklenti
kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024