![]() |
|
![]() |
#181 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-12-2013
|
sayın hocam ellerinize sağlık ,keşke bizim köyümüzdeki okulda bu kadar olsa.ancak sayı azlığından taşımalı eğitim yapıyorlar .hemşehriyiz bizde afyon dinar avşar köyündeniz duydunuzmu bilmiyorum temaya ilk üye köy her yıl ağaç bayramında ağaç dikeriz ,sizin köyede çok benziyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Ağaç Dostu
|
Kirazı meşhur :)
Alıntı:
Biliyorum Avşar köyünü, özellikle kirazını sürekli alırım yol kenarında satarlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-12-2013
|
kirazından ziyade vişnemiz meşhur idi heryıl vişne bayramı yapılırdıtonlarca vişne gönderilirdi ancak şimdi eskisi kadar yok birde avşar kilimi meşhurdur şimdi dokuyan kalmadı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-01-2014
|
hepside çok güzel görünüyorlar sizin,öğrencilerinizin ve emek veren herkesin ellerine sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-06-2013
|
Sizi ve öğrencilerinizi tebrik ediyorum umarım her öğrenci sizin gibi öğretmen bulabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Keşke çok yakınımda olsaydınız da, çapayı, küreği alıp gelebilseydim yardımınıza.. Kolay gele.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2009
|
Bir öğretmen olarak sizi kutlarım.öğrenciye verilebilecek en iyi eğitim,bir canlının yaşamasına yardımcı olmak ve güzel ahlaktır.Hele aşı yapmanız çok güzel,yapı olarak birbirimize benziyoruz galiba.Başarılar dileği ile |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sn.hocam ellerinize yüreğinize sağlık, yapılanlar kesinlikle uzun vadede görülüp sizler iyi dilekler ve saygıyla yadedileceksiniz. Ben, kızıma ağaç sevgisini aşılamak için bir şiir yazmıştım izninizle paylaşmak istiyorum. Bir fidan dik,mutlu ol gelecekten umutlu ol temiz hava istersen ormanlarda çok bol. Dalında kuşlar öter, altında güller biter, diktiğin fidan ağaç olmuş, bu mutlulukta sana yeter. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2014
|
Hocam Öncelikle bu çaba, emek, istek için sizi tebrik ederim, Çocuklar ne kadar da şanslılar... Hayatlarında çok önemli yer tutan ilkokul öğretmeni olarak sizin gibi bir öğretmenle şekillenmeleri harika bir şey... O Taptaze, umut dolu yüreklere nasıl bir dokunuş yaptığınızı her resminizde gördüm. Ellerinize yüreğinize sağlık... Mükemmel bir iş çıkarmışsınız hocam. Keşke aynı okulda olsaydık da çapayı elime alıp sizinle çalışabilseydim... Sınıf içi, bahçe tam anlamıyla botanik olmuş. Hayranlıkla baktım çalışmalarınıza... Kolaylıklar hocam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-01-2011
|
çok güzel fikir....çok güzel ağaçlar...çok güzel çocuklar ve çok güzel öğretmenler...öğretmenliğin sadece tahtaya birkaç yazı yazmak olmadığını göstermişsiniz, tebrik ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-04-2010
|
Sayin hocam birde böcek oteli yapsaniz. Almanya da anaokulunda cocuklarla bir tane yapilir ve ilkokullarin bahcelerinde bir tane bocek oteli vardir. Arilar kelebekler ugur boceklerine kisi gecirmeleri yumurtalarini birakmak icin bir yasam alani kurmus olur ve bahardar yaprak biti zararli **** tozlasmayi saglayan arilar kelebekler yetismis olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-02-2014
|
Tebrik ederim. Çok güzel düşünmüş ve yapmışsınız. En yararlı dersi vermişsiniz öğrencilerinize. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Fotoğraflara bakarken siz misiniz bilmyorum ama yakanızda kravat elinizde alet edavat gerçekten çok duygulandım.Allah yolunuzu açık etsin.Başarılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
2006 yılından beri çalışmış olduğum bu köy okulundan tayin oldum arkadaşlar. Bu güzel bahçenin kurulmasında emeği gecen sevgili meslektaşlarıma ve öğrencilerime sonsuz teşekkürler. İnşallah yolumuz düştüğünde meyve ağaçlarımızın büyük halini görmek bizlere nasip olur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Hayrlısı olsun öğretmenim; emeklerine, gönlüne sağlık. İnşallah meyve ağaçlarının büyüdüğünü görüp, meyvelerinden de yersin. Bundan sonra hangi okulun bahçesi güzelleşecek, yeşillenecek merak ettim? Rastgelsin inşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2018
|
Unutulmaz bir çalışma olmuş. Güzel insan saygıyla eğiliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2018
|
Alıntı:
Bu azimde bir öğretmenin yeni okulunda da en azından gül dikmiş olması gerekirdi. **** bir mesaj bıraksaydı mutlu olurduk. Umarım aynı çizgisinde devam ediyordur. Hayatı öğretmek harfleri öğretmekten bazen daha önemlidir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2011
|
Arkadaşlar, bütün bu gördüğünüz projeleri birlikte yürüttüğümüz, 8 yıl beraber çalıştığım kıymetli dostum meh12, Kasım 2017 tarihinde vefat etmiştir. Okuyanlar bir dua esirgemesin. Işıklar içinde uyu canım kardeşim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-05-2016
|
Başınız sağolsun. Rahmetlinin toprağı bol olsun.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2007
|
yapı olarak hassas, duygusal, sıkıntılarını dışa vuramayan insanlar maalesef erkenden göçüp gidiyorlar, geriye demirin tuncu insanın .......... kalıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|