![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
|
Çok haklısınız .Yapılan çalışmaları çevrenin benimseyip sahip çıkması çok zor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2012
|
Ne kadar harika herşey.Tebrik ediyorum sizi ve öğrenciler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-05-2012
|
Harika işler yapmışsınız hocam, sizi ve öğrencilerinizi kutluyorum. Satışınız gerçekleşebildi mi acaba? Kara duta çok şaşırdım. Hep kapalı alanda durarak mı meyve verdi.? Selamlar. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
Gezi için yeterli olan kaynağı sağladık fidanlarımızdan şükür |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-01-2010
|
Bayıldım bayıldım bayıldım! Tek kelime ile muhteşem! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Hocam sizlere teşekkur etmek bu vatan adına boynumuzun borcudur... Yüreginize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Öğrencileriniz çok şanslı hocam, diğer okullarımızın da bundan ilham almasını canı gönülden temenni ederim, keşke tüm okullardaki eğitimcilerimizden böyle doğasever bir tanecik çıksa yeterdi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Merhaba meh12 öğretmenim. Paylaşımlarınızı gözlerim dolu dolu izledim. Yaptıklarınız için ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizin de öğrencilerinizin de ellerine sağlık. Ablam da öğretmen olduğu için ve bazı şeyleri onunla birlikte yaşadığımız için yoktan var etmenin ne demek olduğunu az buçuk biliyoruz. Bu nedenle duygularınızı, bu konuda duyduğunuz mutluluğu içtenlikle paylaşıyoruz. Allah sizi ailenizin ve öğrencilerinizin başından eksik etmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-03-2012
|
Tebrik ederim öğretmenim... Bu zamanda hem köyde görev yapacak hem de böyle eğitici uğraşlarla durumu değerlendirecek öğretmen (ya da devlet çalışanı) görmek ne kadar gurur verici... Özellikle benim genç öğretmen arkadaşlarım şehirlere kaçmak için can atıyorlar... Daha çok fidan ve fikir aşılamalı ve daha da çoğalmalı (yız)... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-06-2012
|
Bir meslektaşınız olarak çalışmalarınızla gurur duydum, harika bir iş başarmışsınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Tebrikler. Çok güzel, bayıldım. Harika bir iş başarmışsınız hocam. İnşallah bu çocukların çevre eğitimleri kadar; dersleri, ders eğitimleri de güzeldir... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Sosyal etkinkilerle beslenen öğrenciler daha başarılı oluyorlar,buna yürekten inanıyorum.İlçemizde yapılan 5.sınıflar arası deneme sınavlarında birleştirilmiş sınıflı köy okulu olmamız rağmen 6 deneme sınavının altısında da birinci olduk.Santraç turnuvasında namağlup olarak birinci olduk.Bursluluk sınavı daha açıklanmadı fakat sınıf ortalamamız çok yüksek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-08-2010
|
Mehmet Hocam can-ı gönülden tebrik ediyorum sizi. Tüm sayfaları tek tek okuyup fotoğrafları hayranlıkla izledim. Öğrencileriniz çok şanslı. Doğa sevgisi içine işlenmiş bir birey azmin, kanaatin ve emeğin değerini bilir. Dilerim ilerde belirli yerlere gelmiş öğrencilere sahip olursunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-06-2010
|
Sn. meh12 Sizi çok tebrik ediyorum, özellikle öğrencilerinizle birlikte çalışıp onları hep içinde tuttuğunuz için. Başarılarınızın devamını dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili öğretmenim, İlk sayfadan itibaren keyif alarak çalışmalarınızı okudum. Fotoğraflarda çiçek açan meyve ağaçlarınızla, satışa sunulan fideleriniz ile mutlu oldum. Umarım yıllar sonra diktiğiniz ağaçların gölgesinde bi fincan kahve içersiniz. Hani deriz ya; bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır.. Siz ve katılımcılarınız o bir fincan kahveyi çoktan hak etmişsiniz. Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-10-2007
|
Her okulda sizin gibi bir öğretmen olsa çocuklarımız doğa sevgisi ve saygısıyla büyürler. Tebrikler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgelmişsiniz, kolay gelsin...Hayrlı dersler öğretmenim. Bakalım bu sene neler yapacaksınız?.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah ağaçlar güzel görünüyorlar; etrafta bir temizlendimi, tutmayın öğretmeni ve öğrencileri... Kolay gelsin öğretmenim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Konuyu baştan itibaren tekrar okurken dikkatimi çekti; dişbudağa kiraz aşılamak! Bunu neden uyguladınız? Ben ilk defa duydum.. Şu anda ki durumu nasıl? Daha önce uygulanmışsa, kirazları nasıldır acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-04-2011
|
Sayın meh12;yürekten kutluyorum çalışmalarınızı...Memleketimde sizin gibi bir öğretmenin görev yapıyor olması ne büyük şans. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|