![]() |
|
![]() |
#151 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2011
|
Merhaba Guler hanim Enginar cok guzel gozukuyor ellerinize saglik. Cok sevdigim bir sebzedir. Ama ben sizin gibi beyaz yapamiyorum nedense. Limonlu suda bekletsemde sonuc gene ayni. Rica etsem bu konunun puf noktasinida yazarmisiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Yemegimi yazmayi unutmusum ![]() Salatalik ve domates esliginde pirasali carsaf boregi,ayran. Cocuklar icinse brokoli corbasi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-03-2011
|
Alıntı:
![]() Oğlunuzun da doğum günü kutlu olsun, Allah bağışlasın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-03-2011
|
Dun Mucver Somon baligi lahana salatasi bugun Fava Baba Gannush (yogurlu,tahinli, kozlenmis patlican) Misir ekmegi Firinda tavuklu patates Yarin Ben soya soslu tofu ve mantar pisirmek istiyor ama esim baska birsey pisirecekmis, ona birakiyorum. Akkiz (sevketi bostan, akdiken) burada bulabilirmiyim, yetistirebilirmiyim diye cok ugrastim ama olmadi. Pisirenlere afiyet olsun... Hepinizin eline saglik bu arada |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Moderatör
|
Sevgili Eser İlhan ben de oğlunuzun doğum gününü kutlarım. Yemekler müthiş. Bizde de adettir, doğum günlerinde en sevilenler pişer, ama olmazsa olmazı Çerkez Tavuğudur. Mantar çorbası benim de yapılacaklar listesine girdi. Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showpos...8&postcount=30 Düzenleyen malina : 13-04-2011 saat 10:48 Neden: yazı taşınıp, adresi verildi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mantar corbasini bizde de ben cok severim. Alisveris listesine yazayim unutmadan ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
agaclar.net
|
Enginar pişirmeyle ilgili bilgileri taşıdım: Enginar Yemekleri Arkadaşlar buraya sadece yemek isimlerini yazın. Enginar pişirecek kişi gider Enginar Yemekleri başlığına bakar, buraya bakmaz ki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Sayin Guler hanimin yaptigi enfes gorunumlu enginari burada gormesem inanin unutmus gitmistim. Malum Turkiye'de semt pazarlarinda mevsimi geldikce gormek mumkun, burada ise gozden irak olan agizdan da irak oluveriyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
agaclar.net
|
Ben de tam bunu diyorum ![]() Kendinize müslüman olmayın, başkalarına da fayda sağlayacak biçimde düşünmeliyiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Konunun üzerinden zaman geçti ama derin dondurucuya aklına eseni koyanlardanım.. Artan yemeklerden tutun da kuru-taze sebzeler, meyvelere kadar.. Tek cesaret edemediğim yiyecek BALIK.. Pişirip dondurucuya attıktan sonra istediği zaman ısıtıp yiyenleri duyuyorum..Çok seviyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Mantar corbasi, Firinda besamel soslu, tavuklu ispanak (sarimsakli yogurtla harika oluyor) Makarna |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Haklısınız, özür dilerim. Bu arada ıspanaklı plakalardan almadığıma pişman oldum, çok güzel bir şey öğrendim. Eğer varsa o plakalardan rica edeceğim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
-Kıymalı Sultani Bezelye -Şehriyeli pirinç pilavı -Ev yapımı yoğurtla cacık -İç baklalı zeytinyağlı enginar -Meyvesi çok bol, çilekli limon aromalı pasta Pazara gitmeyi çok severim. Size haftalık pazar raporu yazayım. ![]() Dün pazarda en çok satılan ürünler Enginar, İç Bakla, Çilekti. Sultani Bezelye bu hafta tezgahlardaydı. Taze baklanın son günleriymiş diyorlar. (Ben Onların yalancısıyım) Kaşık Marullar bu hafta çok güzeldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
agaclar.net
|
Avakadolu enginar pişiren yok mu? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Ben de bunları pişirdim; Tarhana çorbası, Fırında sebzeli beşamelli tavuk, Sade pirinç pilavı, Zeytinyağlı semizotu boranisi, Meyveli krema. Ayrıca 3 kilo sütten de yoğurt mayaladım. Arkadaşımın çiftliğinden 5 kilo günlük süt gelmişti. Yoğurt ve krema yaparak değerlendirdim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-03-2011
|
Koftenin yanina ne yapsam diyordum ki Limon'un listesi imdadima yetisti. Izgara kofte Cacik Sehriyeli pirinc pilavi. Fava'yi bir orduya yetecek kadar yapmisim hala bitmedi. Turkiye'deki bezelye cinsinin Ingilizcesini (veya latincesini) bilen var mi? Buradakiler tatli bezelye diye geciyor, tadi nerdeyse misir gibi. Zeytinyagli yemegini yaptigimda tadi yakismiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
agaclar.net
|
Meyveli krema tarifi burada |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
agaclar.net