![]() |
|
![]() |
#31 |
agaclar.net
|
![]() Ah dostum, ne yaptın böyle. Bir kaç ay arayla çok sevgili Memet'in ardından sen... Hem özgün hem özel bir adamdın, iyi adamdın vesselam. Arkadaşları kaybetmek acıtıyor, incitiyor. Bütün ailesinin, agaclar.net'in başı sağolsun. Büyük usta teşekkür ederiz, emeğine, bilgine sağlık, yattığın yer yer nur olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2007
|
Allah rahmet eylesin, ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-11-2008
|
praecox
sayın hocam yıllardır bizimle paylaştığınız değerli bilgiler, hiç tanımadığınız insanlara açtığınız kapı ve gösterdiğiniz misafirperlik için sonsuz teşekkürler. uzun zaman görüşememize rağmen forumdaki mesajlarınızda sabrınız, ilginiz, zeki esprileriniz ,paylaşımcılığınız,geç saatlerde yazılmış tatlı sert çıkışlarınızla sizi sürekli hatırlayacağız. hediyeniz coppertop hala en gözde bitkim.ama bundan sonra benim için daha farklı bir yeri olacak. saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Allah rahmet etsin ailesine sabırlar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
İklimsiz'in açtığı başlığın ilk haberi babası ile ilgili. Orkide'ki kabuklu bit ile ilgili bir bilgi beklerken bu son kötü haberi öğrenmek üzücü. Demek oluyor ki, biz ölümlüler bu dünyada geçiciyiz. Aktarabildiğimiz bilgiler ise kalıcı. Geride bıraktıklarıyla o yaşayacaktır, diğer arkadaşlarımız gibi. Nurlar içinde yatsın. Sabırlar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabir versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2008
|
Alıntı:
Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Feriköy Polis Karakolunun buluduğu sokak oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Kaybettik
|
Bu yıl yaprak dökümü biraz sert ve hızlı mı oldu bilemiyorum. Üst üste paylaştığımız ölüm haberleri sarstı bizleri... Tanrının sevgisi ve şefkati ( Praecox) Garo Mirzahanyan' ın üzerinde olsun. Nurlar içinde yatsın. Sevenlerine baş sağlığı dileklerimle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Henüz diğer kayıplarımızı sindirememişken bir bir kayıp haberlerini almak can acıtıyor. Sayın Praecox'un ailesine ve sevdiklerine Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
agaclar.net
|
Bu sene sevgili bonsai ustamız Memet başı çekmişti, umarım Garo Üstad kayıplarımızın sonu olur. Her bir kaybettiğimiz üyemize rahmet diliyorum. Özellikle forumumuza katkıları için, paylaşımları ile bizi bilgilendirdikleri ve zenginleştirdikleri için de, aziz hatıralarının önünde saygı, sevgi ve şükranla eğiliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
üzüntü
Şu an tam manasıyla şoktayım. Sayın Praecox'un vefat haberini öğrenmiş bulunmaktayım. Ne diyeceğimi neler yazacağımı bilemiyorum. Engin bilgilerinden çok kereler faydalandığım usta mekanın cennet kabrin huzur dolu olsun inşaallah. Gerçekten bu olmadı be usta... Daha çok şeyler öğrenip tartışacaktık... Geride kalanlara Allah sabır versin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Siteye Giriş Tarihi: 12/06/2006 Mesaj Adedi: 4607 Orkideler ve etobur bitkiler konularında foruma katkıları yadsınamaz. Ayrıca agaclar.net E-Dergi Ocak 2007 sayısında chimonanthus praecox, agaclar.net E-Dergi Nisan 2007 sayısında da phalaenopsis hakkında yazıları mevcuttur. Ayrıca agaçlar.net E-Dergi Mart 2007 sayısında kendi kaleminden tanıtım yazısı bulunmaktadır. Saygıyla anıyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-10-2015
|
Ben de Garo'yu şahsen tanıyanlardanım. Samimi değildik ama sohbetimiz vardı. Siteye yeniden üye olunca onunla da karşılaşacağımı zannedip heyecanlanmıştım... Ben daha yeni öğrendim ve ne kadar şaşırdığımı tahmin edersiniz. Hayat çok kısa...Bunu unutmadan yaşanabilse, anlamsız dargınlıklar hiç olmasa keşke... Geç de olsa tüm sevenlerinin başı sağolsun, huzur içinde yatsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-10-2015
|
sevenlerinin başı sağolsun huzur içinde yatsın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2007
|
Doktora tez danışmanınız bilgi olarak bir işe yaramıyorsa, Garo gibi insanlar çöldeki vaha gibi oluyor. Kendisinin bilgisinden faydalanmışlığım vardır. Tezimde bana yol gösteren kişilerden biridir. Mekanı cennet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Sn.praecox'u kişisel olarak tanımıyorum fakat orkidelerim hakkındaki sıkıntılarımda her zaman yardımcı olmuş bir isimdir. Dediğim gibi sadece forum çerçevesinde sorularımı cevapladığı için karakterini yorumlanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Fakat ağaçlar net sitesine olan faydalarından bahsetmezsem olmaz Kendisi sitemizin orkide bölümü için sağlam bir temeldi. Bölümdeki pek çok başlığı başlatan bizzat kendileri olup siteyi belli bir sisteme sokmuştur. Ayrıca soru cevap şeklindeki yanıtlarıyla diğer kullanıcıları da yardımcı olmayı hedeflemiş bir insandır. Eminim ki yazılarını kısa ve öz yazmasının sebebi buydu. Orkide Bölümü'nü orkidelerle az çok ilgilenen biri olarak düzeltmek istediğimde çizdiğim planın onun forum sistemine çok yakın olduğunu görüyorum. Zaten forumumuzdaki bilgi kirliliğinin büyüyerek bir çığa dönmesi onun vefatından sonra gerçekleşti. Ben gerek üyellerimize gerek dışarıda bu işi hobi eden tanıdıklarımı şunu dedim; orkideleriniz ölebilir ama yeter ki öğrenin. Benim şu anda Noid orkidem dışında maalesef hepsi öldü ancak bildiğim her tekniği elimden geldiğince uygulamaya çalıştım. Orkidelerle hala ilgilensemde o bölümde sorulara çok yanıt vermiyorum çünkü hep aynı sorular sorularak binlerce sayfaya doğru gidiyoruz. Fakat bazı insanların içten yazılarını okuyup kendi hissettiğim çaresizlikleri hatırlayınca tekrar ediyorum. Eminim hala bizimle olsaydı Orkide Başlığına katacağı pek çok gelişme olurdu. Onun orkide sevgisi ve özenli soru cevaplama teknikleri bende forumu düzenleme gicü uyandırıyor. Onun bilgisi yabancı orkide forumlarının bilgileriyle yarışır hatta geçer nitelikteydi. Kendisinin bu yönlerinin unutulmasını hiç istemem. Mekanı cennet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
/
Giriş Tarihi: 23-09-2016
|
Allah rahmet eylesin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |