agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Reklam


Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-05-2009, 23:00   #1
Ağaç Dostu
 
Fatih's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2008
Şehir: Denizli
Mesajlar: 3,087
Galeri: 66
Ağlayan kek kalıplı yaş pasta

ağlayan kek kalıplı yaş pasta...
tarifini yarın vereceğim...

 
Eklenen Resimler
   
Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2009, 14:46   #2
Ağaç Dostu
 
Fatih's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2008
Şehir: Denizli
Mesajlar: 3,087
Galeri: 66
Hamuru için:
4 yumurta
4fincan un
4 fincan buğday nişastası
4 fincan şeker
2 paket kabartma tozu
1 vanilya

Üzeri için:
1,5 bardak su
2 kaşık kakao
2 kaşık şeker

Süsleme için:
2 paket krem şanti
20-30 (dilime göre) orta boy çilek
Çilek miktarı kadarda damla çikolata
Hindistan cevizi


Düzenleyen Fatih : 07-06-2009 saat 20:24
Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2009, 14:52   #3
Ağaç Dostu
 
Fatih's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2008
Şehir: Denizli
Mesajlar: 3,087
Galeri: 66
Hamuru hazırlayıp pişirdikten sonra ılımaya bırakıyoruz.
Kakao sosunu hazırlayıp ılıyınca kekimize çatal batırıp küçük delikler oluşturuyoruz.Deliyoruz da kastım kakaonun kekin içine girmesini sağlamak.
Kekin kakao sosunu içine çektiğine emin olduğumuz anda yaklaşık 20-25 dk sonra krem şantiyi üzerine yayıp kesiyoruz.kestiğimiz herbir dilim için bir çileği önce ortadan daha sonra tekrar kesmediğimiz taraftan dörtde ayırıyoruz.Ama tamamen kesmiyoruz.Ortasına damla çikolata koyuyoruz

Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2009, 18:48   #4
Ağaçsever
 
rrumeysaa's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-05-2009
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 83
Elinize sağlık çok güzel görünüyor,yalnız üzerine sanıyorum hindistan cevizi de serpmişsiniz yazmamışsınız da...


Düzenleyen rrumeysaa : 01-06-2009 saat 00:37
rrumeysaa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-06-2009, 22:27   #5
Ağaç Dostu
 
radem63's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-04-2008
Şehir: şanlıurfa
Mesajlar: 190
Galeri: 2
fatihbrk ellerinize sağlık çok güzel görünüyor...

radem63 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-06-2009, 17:51   #6
Ağaç Dostu
 
İremsıla's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-08-2007
Şehir: KONYA,ADANA
Mesajlar: 490
Fatih bey güzel görünüyor.yalnız sosunu pişiriyormusunuz.yanlış yapmayalım dimi

İremsıla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-06-2009, 22:40   #7
Ağaç Dostu
 
Zekoş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-05-2009
Şehir: ÇORUM
Mesajlar: 522
Galeri: 4
Bende sos kısmını pek anlayamadım kek sosunu hazırlayıp ılıyınca dediğine göre pişirdiğini tahmin ediyorum arkadaşımız bu kısma açıklık getirse hemen deneyeceğim.Ben kekini mısır nişastasıyla kalıpta denedim çok güzel kabardı tadı nişasta kurabiyesini andırıyor.Sadece kek olarak bile güzel ben tavsiye ederim.Arkadaşa teşekkürler...

Zekoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-06-2009, 23:00   #8
Ağaç Dostu
 
Fatih's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2008
Şehir: Denizli
Mesajlar: 3,087
Galeri: 66
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi iremsila Mesajı Göster
Fatih bey güzel görünüyor.yalnız sosunu pişiriyormusunuz.yanlış yapmayalım dimi
Kusuruma bakmayın birkaç gün aravermiştim sorularınızı şimdi cevaplıyorum.İremsıla evet sosu pişiriyoruz.

Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-06-2009, 23:51   #9
Ağaç Dostu
 
COYOTE's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-01-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 1,515
Galeri: 1
Şıkmış gerçektenElinize sağlık.

COYOTE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2019