agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler
  • 2 Gönderen Benol Hazaroğlu
  • 1 Gönderen missmenas
  • 1 Gönderen elve

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-01-2011, 09:29   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
Tavada Mısır ekmeği

Göz kararı yapıyorum. siz 2 su bardağı iyi cins mısır ununa azar azar muhallebi kıvamı olacak sekilde ılık su ekleyin.İyice karıştırın. Az tuz ve az karbonat ekleyin.
Elinizde yassı ve büyükçe köfte şekli verin.Zeytinyağında iki tarafını kızartın.
Kağıt peçete üzerine alın. Çok pratiktir ve lezzetli.
İstanbul marketlerindeki mısır ununu lütfen hiçbir şeyde kullanmayın. Onlar sadece pane için. Başka hiçbir şeyde başarılı olamazsınız.Afiyet olsun.

hazan-z ve pria beğendi.
Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2011, 11:40   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 31-03-2010
Şehir: Antalya
Mesajlar: 1,870
Şanslıyım mısır unu konusunda kendi köyümüzden gelen mısır ununu kullanacağım.
Teşekkürler paylaşım için.

hazan-z beğendi.
missmenas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-05-2012, 01:05   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-10-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 200
bende değirmenden alıyorum ama ekmeği güzel yapmıyorum

hazan-z beğendi.
elve Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024